0

Handlekurv

Sum: (0.00 kr.)
Gå til kasse

HEST

PLEIEMIDLER

HESTE-UTSTYR

HUND & KATT

Du er her:  - HEST - TERAPI & UTSTYR - Aromaterapi  --

Spesialblanding til hest, E-bok, instruksjoner hvordan påføre Aromaterapi på hest og hund

Etter endt utdannelse fra Sverige i 2015 hvor jeg tok utdannelse som aromaterapeut på hest og hund så jeg mange dyr som gjorde stor nytte av disse behandlingene.  Det er ikke vanskelig å kunne gjøre på egen hest om man har litt veiledning.   

Derfor kan vi nå tilby både ebok som er en samling av mange fine å lærerike artikler og noen spesialblandinger som vi har laget for bruk til hest.   Disse blandingene er satt sammen av essensielle oljer med terapeutisk effekt. 

Når du kjøper en av våre blandinger - Equine Raindrop Technique 

Når du kjøper en av våre to blandinger så får du tilsendt på email en pdf som viser hvordan du kan bruke blandingene, mengde, og VitaFlex metoden som brukes på Equine Raindrop Technique.    
VitaFelx er en kraftfull teknikk utviklet av D. Gary Young, grunnleggeren av Young levende eteriske oljer. Både med ulike eteriske oljer og en påføringsteknikk som vi kaller VitaFlex  kan du gi hesten en full spa behandling.  VitaFlex påføringsmetoden mer Dr Gary Young er med på å frakte oljene igjennom huden slik at de når energibanene på en terapeutisk måte.  VitaFlex betyr ”vitality through the reflexes”.

 

 
Aromaterapi Ebok
En samling med ulike artikler om aromaterapi på hest
kr. 117
Calming & Balance
balanserende, rogviende, stressreduserende
kr. 259
Deep Relief
Muskelsmerter, låsninger, leddsmerter, stiv og øm muskulatur
kr. 259