Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

STORBORREROT tørka urt

Avgifting for nyre og lever, hudsykdommer, lymfesystemet

kr 275,00
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Velg mengde
  • 500 gram
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Storborrerot
Arctium lappa

Storborrerot  er en urt som først og fremst er en blodrensende urt som virker avgiftende på blod og vev og som bla kan løse opp i forstoppelser i lymfe- luftveis- og urinveissystemet.

Den kan hjelpe til med å fjerne overskudd av væske i kroppen og den stimulerer utskillingen av giftige avfallsstoffer, noe som letter belastningen på leveren. Storborrerot virker avgiftende på nyrene og galleblæren, i tillegg til at den øker svettingen, noe som også bidrar til å fjerne giftige avfallsstoffer. Storborrerot brukt til å lindre lidelser som har oppstått etter overbelastning av giftstoffer, f.eks. infeksjoner og hudlidelser som eksem, byller og furunkler. Slimstoffer og garvestoffer i planten gir en oppbløtende, kløestillende og sårhelende effekt. Urten virker generelt stimulerende på fordøyelsen, og bladene hevdes å kunne fremme utskillingen av galle.

Urteleger i både Asia og Europa har lenge brukt rot og frø av storborre ved behandling av kroniske hudsykdommer, særlig eksem - fordi Storborrerot synes å hindre kroppens eget immunforsvar i å angripe huden.

Ved lymfestokning, toxsisk tilstand, reumatisme, gikt, eksem og ulike hudproblemer. Urten er utmerket ved alle type blodproblemer, for leverens og nyrenes funksjon eller ved toxsiske tilstander som resulterer i hudproblemer som ved sommer- eksem osv.

Bruksområder: Urinveisinfeksjoner, forgiftninger, opphopning av avfallsstoffer, soppinfeksjoner, bakterieinfeksjoner, leddgikt, ødemer, revmatisme, isjias, h dårlig fordøyelse, håravfall, furunkler, kløe, sår, og hudsykdommer som skabb, eksem .

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 761,25
(0)
spesieltfòr å absorbere giftstoffer, virus, bakterier og frie radikaler som kan gi opphav til diare, eller blaut avføring hos hest
kr 825,00
(0)
 anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter
kr 449,00
(0)
Betennelsesdempende, smertelindrende,styrker huden, avgifter kroppen samtidig som bidrar til mindre betennelser m ingefær
kr 276,00
(0)
Styrker hele kroppen og øker toleransen for stress, motvirker utmattelse og virker inn på prestasjon og utholdenhet
kr 260,00
(0)
Viktig for mange funksjoner immunforsvar, restitusjon, avgiftning, binyrene, avgiftning, opptak av jern, sårheling
kr 550,00
(0)
omfattende tilskudd som er godt egnet for hester som har øm og smerter i muskulaturen og sliter med krysslammelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger