Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Itch & Bite Cream Global Herbs

Vetr. Stephen Ashdown MA, MSCC - utviklet en krem mot kløe

kr 220.00
Velg mengde
  • 200 gram
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Itch & Bite Cream

Veterinær Stephen Ashdown MA, MSCC Vet Med har utviklet Urte-serien spesielt for hester. Han har spesialisert seg på blandinger med urter og ekstrakter i sitt virke som veterinær og utviklet disse produktene nettopp med tanke på hest. Produktene vil ikke være en erstatning for veterinærbehandling av din hest, men som et supplement.

Denne urte kremen er laget for hester som allerede har klør seg – uten insektsbitt. Kremen kan brukes på de områdene hesten klør, brukes ikke over store områder på hesten.

Kremen inneholder
Sedertreolje
Brukes innen hudpleien som et mildt astringerende middel, og de antiseptiske egenskapene gjør den verdifull ved behandling av uren hud. Oljen er fin mot fet hud og fett hår, flass, hudbetennelser, eksem, utslett og utvidete blodkar, og brukt i en legende kompress vil den forhindre betennelse i sår (bl.a. leggsår på grunn av åreknuter) og alle hudinfeksjoner der huden ødelegges.
Den fremmer lymfedrenasjen og stimulerer nedbrytningen av oppsamlet fett, og sammen med den urindrivende egenskapen kan den hjelpe mot cellulitt, ødem og fettansamlinger. Oljen er nyttig ved soppinfeksjoner i huden (f.eks. fotsopp) og skal dessuten kunne stimulere hårveksten og dermed være til hjelp ved sykelig håravfall. Sedertreolje dreper også parasitter, og kan brukes mot lus og skabb, da gjerne kombinert med andre oljer. Har man noen dråper sedertreolje i badevannet, vil det kunne bidra til å lindre kløe.


Ringblomst olje
Ringblomst er betennelsesdempende, bakteriedrepende og sårhelende. Når den brukes lokalt har den merkbar virkning både på infiserte sår og sår i huden, brannsår, akner og eksem.Både i oljeuttrekk, salve og krem gir ringblomst gode resultater i behandling av brannsår, leggsår, åreknuter, liggesår, blåmerker og eksem.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger