Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

GWF X-lam Aid

Fòrtilskudd både som terapi og forebyggende, - hele året for de som er utsatt for forfangenhet

kr 725,50
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Velg mengde
  • 5 kg
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

GWF X-lam Aid 5 kg - Et spann varer i ca 50  dager v dosering 100 gram pr dag

Vedlikeholder og støtter fordøyelsen, noe som er gunstig for hester som er forfangen eller er utsatt for forfangenhet.
• Har blitt godkjent av veterinærpraksis.
• Hjelper å opprettholde integriteten til basalmembranen og alle bindevev.
• Hjelper med å opprettholde stabil fordøyelse i baktarmen  ved å støtte en høy befolkning av gunstige bakterier.
• Hjelper med å opprettholde normal, sunn blodgass til alle områder av kroppen, inkludert mucosalforing av tarmveggen og ekstremiteter av hover.
• Støtter de normale antiinflammatoriske aktivitetene i kroppen.
• Hjelper den naturlige reduskjon av antagonister som finnes i både fôr og miljø.
• Inneholder høye nivåer av Omega 3 som støtter optimal helse og ytelse.

• Inneholder 11 aktive næringsstoffer , inkludert: kollagenmatrise, curcumin, hampoljeavledede omega 3-fettsyrer, mikroskopisk toksinbindemiddel, naturlig buffermateriale, oligosakkarider, vitamin B-komplekser og en blanding av galaktolipidemulgatorer, tocotrienol-antioksidanter, beta-glukaner og fosfolipider.

• Inneholder Oatinol Delivery System for å opprettholde en sunn fordøyelseskanal og en høy absorpsjonsrate for essensielle næringsstoffer , vitaminer og sporstoffer.
• Er hvete gluten fri.
• Er en 100% ikke-GM, soyafri formulering.
• Er produsert som meget smakelig og lett fordøyd 2mm pellets; perfekt for blanding med hestens normale fôr.

Gjennom tillegg av følgende spesifikke aktive ingredienser, gir X-Lam Aid Pellets en komplementær næringsstøtte for alle hester og ponnier.

Aktive ingredienser  og hvorfor bruker vi det

Kollagenmatrise
Kollagen er kroppens naturlige lim som er avgjørende for alt bindevev, inkludert hovens grunnmembran. Kollagen er avgjørende for integriteten til sener og leddbånd og spesielt forankringspunkter hvor de er festet til strukturer som bein og hover.

Naturlig buffermateriale
Naturlig buffermateriale bidrar til stabil, gunstig fordøyelse i baktarm ved å gi et nøytralt miljø for vennlige bakterier som kan være utsatt for sure forhold. PH i fordøyelseskanalen kan senkes av sukkeroverbelastning, slik at gresset begrenses, og det gir naturlig syrebuffert, hjelpemikroflora og tarmveggsintegritet.

MT.X + Mikroskopisk bindemiddel MT.X + er mikroskopiske absorberende forbindelser som hjelper naturlig reduksjon av antagonister, funnet i fôr og miljø.

Vitamin B-kompleks
B-vitaminer er avgjørende for å opprettholde normal, sunn blodgass til alle områder av kroppen, inkludert mukosalforing av tarmveggen og ekstremiteter av hover. Blodstrøm er avgjørende for tilførsel av aktive ingredienser for å opprettholde normal tarmbarrieresikring

curcumin
Curcumin er den aktive ingrediensen i krydder, gurkemeie. Det er en naturlig og kraftig antioksidant og støtter den normale anti-inflammatoriske virkningen av kroppen.

oligosakkarider
Oligosakkarider fra gjærcellevegg og konsentrert havreklantekilder som bidrar til å støtte naturlig utvisning av antagonister i fordøyelseskanalen og opprettholde et høyt nivå av naturlig immunitet.

Inneholder Oatinol® 
For alle de ovennevnte aktive ingrediensene som skal utnyttes, må de absorberes fra hestens fordøyelseskanal. Oatinol leverer naturlige antioksidanter, polære lipider, beta-glukaner og galaktolipidemulgatorer, som er nødvendige for å opprettholde tarmcellens integritet, opprettholde tarmens foring, støtte immunsystemet og bistå absorpsjonen av aktive ingredienser, vitaminer og sporstoffer.into og ut av celler .

Aktiv ingrediens og hvorfor bruker vi det

Oatinol - Galaktolipid Natural Emulsifiers Galaktolipider er en kombinasjon av sukker og fettmolekyler som bidrar til å etablere det perfekte mediumet for enzymaktivitet i tarmen for å absorbere fôrkomponenter.

Oatinol - Naturlig
Tokotrienol Antioxidanter Tokotrienol antioksidanter finnes naturlig i havreklid. Denne tocotrienolformen av vitamin E er 40 til 60 ganger lettere resirkulert i membransystemer og støtter vevets integritet.

Oatinol - havre-avledede
beta-glukaner Beta-glukaner gir næring til fordelaktige fibernedbrytende mikrober og bidrar til å opprettholde et høyt nivå av naturlig immunitet.
Oatinol - Polar Lipids Polare lipider finnes i høye konsentrasjoner i cellemembraner og er essensielle for vevsintegritet og den kontrollerte gjennomføringen av materialer inn i og ut av celler.


Sunn-hest er en faghandel - (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

 

 

 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 648,75
(0)
Effektiv nedkjøling av alle ben samtidig med vann - ved skade, etter trening, hevelser og betennelser
kr 387,50
(0)
dårlig pels, høver, overvekt, forfangenhet -  omsetning av de energigivende næringsstoffer
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger