Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

YUCCA

Anti-inflammatorisk, betente og smertefull opphovne ledd - 60 dagers kur

kr 480,00
Velg mengde
  • 1 kg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse
Yucca Schidigera
En rekke planter har atiinflammatoriske, antireumatiske og smertestillende egenskaper som er nyttige for å begrense betennelsesliknende tilstander som ved for eksempel leddgikt/betennelser  og andre revmatiske sykdommer. Dette gjelder spesielt planter med virkestoffer som hemmer enzymene oxygenase (OX) og lipoxygenase (LOX) og dermed reduserer produksjonen av inflamasjonsfremmende stoffer, samt planter som hemmer dannelsen av leukotriener og tumornekrosefaktor.  Planter som øker antioksidantforsvaret og fremmer kretsløpet er også viktig.
Forskere har funnet ut at yucca-røtter inneholder høye konsentrasjoner av saponiner, naturlige substanser som ligner på kortison. Noen forskere har vist at yucca-saponiner i tablettform demper opphovning og smerter hos mange pasienter med leddbetennelser. De kan også gi en gunstig effekt ved betennelser i slimposer i leddene, og ved revmatisme.
 Yucca Schidigera er en medisinsk plante som kan ha gunstige virkninger i forebygging og behandling av artritt. Aktive komponentene i yucca inkluderer steroide saponiner og polyphenolics som resveratrol og yuccaols. Saponiner kan ha anti-leddgikt effekter assosiert med deres anti-protozoal aktivitet. Yucca polyphenolics kan ha flere roller i anti-leddgikt aktivitet. De hemmer NFkB, en transkripsjonsfaktor som stimulerer iNOS, et induserbart enzym som produserer inflammatorisk middel nitrogenoksid. Yucca fenolene også er antioksidanter og frie radikaler Fjerner som kan hjelpe til å undertrykke reaktive oksygen arter (ROS) som stimulerer inflammatoriske responser. Folkemedisin og anekdotiske rapporter tyder på at hele yucca plante pulver hjelpemidler i forebygging og behandling av leddgikt.. Langvarig bruk kan muligens senke opptaket av fettløselige vitaminer som A, D, E og K i kroppen.
Noen bruksområder
Leddgikt, smertefulle og opphovnede ledd, revmatisme, magesykdommer, triglyseridverdier, urinveisinfeksjoner, prostatabetennelse.
Yucca brukes også til får å øke hester energinivå ved å stimulere frigjøring av glukose fra leveren, og dermed bidra til å opprettholde utholdenhet som er nødvendig for anstrengende trening eller ytelse.
Yucca s  terapeutiske effekter er grunnet sitt høye innhold av steroid saponiner (naturlige glucosides) forløperen til syntetisk kortison. 
Saponin har vist seg å øke  organismens  evne til å motstå stress (som ukontrollert, kan kompromittere immunsystemet). Hest som  fôres  med yucca viser også færre allergier som immunsystem har  bygd opp.
Yucca saponins også stimulere gode  tarmfloraen, og demper på den dårlige bakterieflora  som indirekte kan redusere mengden av giftstoffer i tarmen, noe som ville bli absorbert i blodet og resten av kroppen.
Derigjennom blir belastningen på toksiner fra tarmen mindre og mindre belastning på lever, nyre, lymfe og blodsystem.
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 330,00
(0)
Ved leddsmerter, leddbetennelser, leddgikt, revmatisme, senebetennelser, hoftesmerter, muskellidelser 
kr 648,75
(0)
Effektiv nedkjøling av alle ben samtidig med vann - ved skade, etter trening, hevelser og betennelser
kr 387,50
(0)
dårlig pels, høver, overvekt, forfangenhet -  omsetning av de energigivende næringsstoffer
Sist vist

Meny

Innstillinger