Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

NAF D-ty

Omfattende tilskudd for hester som har ømhet og smerter i muskulaturen og sliter med krysslammelser

Les merShow less
kr 749.00
Velg mengde
  • 1 kg
Beskrivelse
D-ty
Et omfattende næringstilskudd som er godt egnet for hester som har øm og smerter i muskulaturen og sliter med krysslammelser.
Både urter, vitaminer, antioksidanter og MSM sammen i rett mengde hjelper hesten til å skylle ut giftstoffer at muskulaturen, og er med på å rehabilitere de musklene som er blitt skadet ved en krysslammelse.

Konkurransehestenes liv er langt fra langt fra det naturen hadde tiltenkt.   De er ofte foret med en diett av høy konsentrater, holdes på mye i stallen, gies hard trening som kan føre til mange eller flere situasjoner som forstyrrer hestenes fordøyelse og muskelkrampe.  
 Hvis en topptrent hest får en dag fri men fores full rasjon , kan det føre til stivhet  og motvilje til å røre på seg.   

Det er flere grunner til muskelkramper og årsakene er ikke fullt dokumentert men det er  sterke indikasjoner på at  giftstoffer i blodet skyldes om hesten har fordøyelsesproblemer .
D ty inneholder biotilgjengelig organisk sulphur MSM for å hjelpe musklene og gjær for å støtte fordøyelsessystemet   i tillegg inneholder dy rikelig med naturlige antioksidanter, glutathione, vitaminer og mineraler, karatoneioder, bioflaovoiner og sporstoffer som støtter muskelenes helse og funksjon.
Vitaminer - Niacinamide  Vitamin A Vitamin B2  Vitamin D3 Vitamin E 
Aminosyrer: dl- dl-Methionine og sporelementer Sink
Omicha bær, Solsikkefrø , Brewers ' gjær , MSM , Gulrot (tørket ) , Cramp bark , Black Cohosh , nype skjell, Ingefær , Thorowax , gurkemeie , løvetann blader, rosmarin , mariatistel  frø , sopp (tørket ) , Chlorella (tørket ) , ginkgo blader , Withiania , hagtorn bær , skullcap , tomat papirmasse, Rapsolje olje, lakris , Red Sage biprodukt ( bee pollen )
Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 749.00
(0)
Omfattende tilskudd for hester som har ømhet og smerter i muskulaturen og sliter med krysslammelser

Meny

Innstillinger