Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Mobility Mix

Urteblanding for hester som sliter med ømme og stive muskler og ledd

kr 320,00
Velg mengde
  • 340 gram
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Dodson & Horell Mobility Mix

En urteblanding med ulike urter som hjelper for hester som sliter med ømme og stive muskler og ledd, vi har beskrevet urtene nedenfor så du kan få en idè om virkeområde til denne
urteblandingen.

Innhold:  Valurt, Løvetann, Brennesle, Selleri, Storborre, Djevelsklo – her er litt om virkeområde

Valurt er den av de beste urtene for sårlegende, senebetennelser, leddsmerter, forstuelser, vrikninger, benhinnebetennelser og på øm muskulatur Plantens virkestoffer virker inflammationshemmende og får hevelser til å gå ned.

Løvetann  Egenskaper: urindrivende, avførende, avgiftende, bitterstyrkemiddel, appetittøkende, motvirker tarmgass, slimløsende,  styrkende for lever og nyre, tilbakestiller hudens vitalitet, inflammatorisk ledd og muskelsykdommer og kan bidra til å løse opp slaggstoffer i bindevevet i kroppen.

Brennesle  mot stivhet og smerter i muskulatur og ledd
Å innta brennesle kan derfor være bra når det gjelder å løse opp urinsyre i leddene og på den måten lindre smertene ved urinsyregikt.

Selleri
Bruksområder:  leddstivhet smerter, betennelse, urinrensende og brukes ved ledd og muskelsykdommer.
I tillegg har sellerifrø anti-inflammatoriske egenskaper og kan bidra til å redusere hevelser/betennelser  og smerter rundt ledd.  Sellerifrø er med på å minske muskelspasmer og ved sine anti-reumatiske egenskaper er den å anbefale for hester som er stive og mangler smidighet.

Storborre er en urt som først og fremst er en blodrensende urt som virker avgiftende på blod og vev og som bla kan løse opp i forstoppelser i lymfe- luftveis- og urinveissystemet.Den kan hjelpe til med å fjerne overskudd av væske i kroppen og den stimulerer utskillingen av giftige avfallsstoffer, noe som letter belastningen på leveren. Storborrerot virker avgiftende på nyrene og galleblæren, i tillegg til at den øker svettingen, noe som også bidrar til å fjerne giftige avfallsstoffer.

Djevelsklo
Bruksområder: Ved leddsmerter, leddbetennelser, leddgikt, revmatisme, senebetennelser, hoftesmerter, muskellidelser I Tyskland hvor man bruker Djevelsklo i stor utstrekning har man gjort ulike forsøk som viser at de smertelindrende og betennelsesdempende egenskapene hos Djevelsklo er sammenlignbare med kortison og fenylbutazon og da uten bivirkninger.

Dosering
ponni og mindre hest 2,5 målebeger
hest 3 målebeger
1 målebeger inneholder 17 gram
Pakke på 340 gram

Sunn-hest er en faghandel som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 276,00
(0)
Styrker hele kroppen og øker toleransen for stress, motvirker utmattelse og virker inn på prestasjon og utholdenhet
kr 499,00
(0)
Anti-inflammatorisk, reduserer hevelser/betennelser og smerter rundt ledd, muskelspasmer, stive hester
kr 590,00
(0)
For hestens muskler, ledd, sener, velvære - urter og MSM som virker smertelindrende, sirkulasjonsøkende
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger