Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

MSM & C vitamin

anti-inflammatorisk, avgifter, smertelindrende, styrker huden, ledd, muskelplager 

kr 397,00
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Velg mengde
  • 700 gram
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

MSM + C vitamin

Anti-inflammatoriske, reduserer smerte som muskelspenninger  hos hester med ledd og muskelplager. MSM pulver hjelper kroppen ved å eliminere giftstoffer, inkludert melkesyreoppbygging fra anstrengende trening,  Vitamin C kan forbedre blodsukkeret ved å redusere insulinresidens og forbedre kroppens evne til å bruke insulin riktig.

Vitamin C: En aktiv del av den naturlige helingsprosess hos hesten og viktig for et sunt immunsystem

Vitamin C er en aktiv del og viktig for helbredelsesprosessen, fordi det har skjult prolin i hydroksyl-form som brukes til å bygge kollagen. Så ved skader og betennelser tilfører man hesten ekstra – øker kroppens evne til å produsere kollageen.

MSM er en organisk svovelforbindelse som inneholder lett opptaglig svovel som kroppen kan bruke.    MSM er et av naturens mest giftfrie emne.  Man har testet på dyr og konstantert at det er like giftfritt som vann.  MSM er vannløselig og det betyr at kroppen regulerer selv hva den har behov for og gir du for mye vil det gå ut i urinen.

MSM-pulver øker oksygentilførselen til kroppen, fordi MSM avgifter og øker blodets sirkulasjon av oksygen. MSM fordeler kroppen ved å bidra til å få oksygen inn i blodet mye mer effektivt med samme mengde arbeid.
Ekstra gunstig ved sene og ligamentskader
MSM Svovel er et viktig mineral, som i kombinasjon med aminosyren glutamin bidra bruskreparasjon og kollagenproduksjon
Vitamin C er viktig for helbredelsesprosessen, fordi det kan skjult prolin i hydroksyl-form som brukes til å bygge kollagen. Mens hestene gjør sin egen vitamin C, er det tilrådelig når utvinne fra skader i sener eller leddbånd for å øke vitamin C.

Svovel er nødvendig for produksjonen av kollagen, glukosamin, og chondroitin, som alle er byggestener av brusk. Svovel er nødvendig for dannelsen av alt bindevev i hestens kropp, inkludert brusk i leddene. Svovel fungerer også sammen med tiamin, pantotensyre, og biotin å fremme metabolisme og kommunikasjon mellom nerveceller. Svovel finnes rikelig i keratin, en viktig komponent av hår, hover, og hud, også nødvendig i dannelsen av glutation, som fungerer som en av kroppens beste naturlige antioksidanter.

MSM hjelper kroppen med de livsviktige byggestenene som behøves for å skape den essentielle aminosyren metionin.  Essentiell betyr at kroppen ikke kan lage den selv – men må komme fra fòret.  Av methionin brytes ned og i sin tur lages aminosyrene taurin, cystin og cystein – og disse har ulike roller i kroppens funksjon.  Cystein er en av kroppens sterkeste antioksidanter og behøves for å bekjempe alle de frie radikaler som oppstår i kroppen.  Selv mange av B-vitaminene for eksempel B1 og biotin er avhengig av MSM for å kunne taes opp opptimalt av kroppen.

MSM  har anti-inflammatoriske egenskaper og reduserer smerte som muskelspenninger  hos hester med ledd og muskelplager. MSM er også viktig for et sunt bindevæv, leddfunksjon, cellestoffskiftet, enzymaktivitet og immunforsvar.

MSN finnes naturlig i blant annet melk og gress, men det ødelegges ved tørke og oppvarming. For hester som går på beite regner man med at hesten får i seg ca ett gram MSM om dagen. Ensilage inneholder nesten ikke noe MSM.  Når hesten får tilskudd av MSM kan kroppen reparere seg selv.  Hesten får dessuten et bedre sirkulasjon og syreopptak.  Dette leder til at hesten henter seg raskere etter trening og får ofte bedre appetitt.

MSM pulver hjelper kroppen ved å eliminere giftstoffer, inkludert melkesyreoppbygging fra anstrengende trening.  MSM tilskudd hjelper  kroppen ved å bidra til å dramatisk redusere rekreasjonstid fra anstrengende trening og lange arbeidstimer.

MSM, sammen med C-vitamin (et frie radikalsnor) hjelper kroppen å bygge sunne, nye celler.

Innehold: Methyl-Sulphonyl-Methane - askorbinsyre

Dosering:

Hest – startdose 20g -2  pr dg i 10 dager
Ponies  startdose 15g  - 2 pr dg i 10 dager
Karenstid: 4 dager
Sunn-hest er en faghandel som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 437,50
(0)
Diare og løs avføring, avgiftende, syre- og basbalansen, støtter pH verdi i kroppen, mage- og tarmens helse.
kr 449,00
(0)
Betennelsesdempende, smertelindrende,styrker huden, avgifter kroppen samtidig som bidrar til mindre betennelser m ingefær
kr 255,00
(0)
Gurkemeie er som "Naturens kortison" er nyttig å brukes ved plager ved alle ledd-, sene og muskelplager – betennelser, smerter osv.
kr 260,00
(0)
Viktig for mange funksjoner immunforsvar, restitusjon, avgiftning, binyrene, avgiftning, opptak av jern, sårheling
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 285,00
(0)
bekjempe magesår  – og magekatarr, tynntarms- og tykktarmsbetennelse (ødelagte slimhinner i tarmen)  samt stoppe diare.   
Sist vist

Meny

Innstillinger