Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Equine Oxyshot 0 karens

naturlige ingredienser som øker oksygen-nivået i blodet - for løpshester, sprang, dressur, feltritt, distanse

kr 299,00
Velg mengde
  • 250 ml
  • 75 ml
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Equine OXYSHOT 0 karens

Det internasjonale anerkjente produktet Equine Oxyshot er fylt opp med CSO2™.  CSO2™ er det mest effektive og utprøvd av alle oksygentilskudd som er laget ved hjelp av en egenutviklet prosess tilgjengelig fra  NASA basert teknologi

Det er trygt å bruke, pH riktig. CSO2™.har stimulerende, foryngende og rensende egenskaper av oksygen gjør den ideell for høy prestasjon og øke vitaliteten hos høyt presterende hester.

75 ml er en pasta med 2 doser - 250 ml er 10 doser på flaske

Selv en liten nedgang i oksygennivået kan føre til en endring i atferd hos hesten.

Behovet for oksygen øker under stress - reising, nye  omgivelser, konkurranser osv. Equine Oxyshot har naturlige ingredienser som øker oksygen-nivået i blodet. OxyShot vil vare i opptil 2-3 timer i hestens system.

Produsert med utelukkende av naturlige ingredienser, er OxyShot gitt for å øke oksygennivået, redusere karbondioksid  og melkesyre i blodet, og er sertifisert uten forbudte stoffer fra FEI, Det Jockey Club, IOC og WADA  akkrediterte laboratorier.

Hemmeligheten bak Equine OxyShot ligger i CSO2 TM Charged Stabilisert Oxygen -en bokstavelig romfart- teknologi utviklet av NASA.

Presenteres i form av en pH balansert elektrolytt løsning representerer CSO2 TM en ekte gjennombrudd i oksygen teknologi.
Produsert utelukkende av naturlige ingredienser, er OxyShot gitt for å øke oksygennivået, redusere karbondioksid  og melkesyre i blodet, og er sertifisert uten forbudte stoffer fra FEI, Det Jockey Club, IOC og WADA  akkrediterte laboratorier.

OxyShot vil vare i opptil 2-3 timer i hestens system.Hva er ingrediensene i Equine Oxyshot?

Ingredienser: De-ionisert vann, bio-tilgjengelig oksygen (Charged Stabilisert Oxygen CSO2 ©) og Atlantic havsalt. www.cso2.co.uk for mer informasjon. Inneholder ingen forbudte stoffer
Godkjent
Equine Oxyshot har blitt uavhengig testet av laboratorier rundt om i verden og har vært dokumentert fri for alle forbudte stoffer av FEI, The Jockey Club, WADA og IOC akkrediterte laboratorier.

EQUINE OXYSHOT

Det internasjonale anerkjente produktet Equine Oxyshot er fylt opp med CSO2™.  CSO2™ er det mest effektive og utprøvd av alle oksygentilskudd som er laget ved hjelp av en egenutviklet prosess tilgjengelig fra  NASA basert teknologi

Det finnes ikke andre produkter som har like kraftig/høyt innehold av oxygen enn CSO2™. Det er trygt å bruke, pH riktig. CSO2™. har stimulerende, foryngende og rensende egenskaper av oksygen gjør den ideell for høy prestasjon og øke vitaliteten hos høyt presterende hester. Selv en liten nedgang i oksygennivået kan føre til en endring i atferd hos hesten. Behovet for oksygen øker under stress - reising, nye omgivelser, konkurranser osv. Equine Oxyshot har naturlige ingredienser som øker oksygen-nivået i blodet. OxyShot vil vare i opptil 2-3 timer i hestens system.

I form av en pH balansert elektrolytt løsning representerer CSO2 TM en ekte gjennombrudd i oksygen teknologi.
Produsert utelukkende av naturlige ingredienser, er OxyShot gitt for å øke oksygennivået, redusere karbondioksid og melkesyre i blodet, og er  sertifisert uten forbudte stoffer fra FEI, Det Jockey Club, IOC og WADA akkrediterte laboratorie

Hva er CSO2 ™?

Enkelt sagt, er deionisert vann (renset for alle organiske forbindelser og urenheter)utsatt for en elektrisk ladning. Denne prosessen av elektrolyse økende "dekomponerer" vannet ved å fjerne hydrogen fra H2O og ved unikt binding blir de overskytende oksygenmolekylene bundet sammen. En liten mengde naturlig  natriumklorid(i form av havsalt) legges til rette for en elektrolytt løsning og får  oppløsningen til å holde seg stabile samtidig som det når et "super konsentrert" oksygennivå.

Oksygenet er "stabilisert" (betyr "låst" til blanding og forhindret fra å bli en "gass"). Prøver fra CSO2 ™  produksjon -anlegget har blitt vist av uavhengige laboratorier å holde seg stabilt i minst to år i en uåpnet beholder og åtte måneder i åpnet beholder.

Kjemisk Beskrivelse:

De-ionisert vann, natriumklorid (uraffinert Atlantic Sea Salt) og stabilisert diatomic oksygenmolekylene (O2)
Utseende (flytende): Væske, ikke-viskøs.
Farge (Gardner): Ingen farger, klare
Lukt: Mild klorid lukt
Tetthet (g/cm3): 1,08
Spesifikk vekt: 1,08
pH: (D25 'C): 07.06 til 08.02
Flash Point (C): N / A
Løselighet: Vann, alkohol, og alle ikke-petroleum løsemidler.
Akutt oral Toksikologi: Ingen
Dermal Toksisitet: Ingen
Giftighet ved innånding: Ingen
Øyeirritasjon: Full styrke, ingen. Ingen øyenskader.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 255,00
(0)
Gurkemeie er som "Naturens kortison" er nyttig å brukes ved plager ved alle ledd-, sene og muskelplager – betennelser, smerter osv.
kr 525,00
(0)
Ømhet i muskler, stive bevegelser, henter seg dårlig etter trening, trenger ofte behandling
kr 499,00
(0)
Anti-inflammatorisk, reduserer hevelser/betennelser og smerter rundt ledd, muskelspasmer, stive hester
kr 787,50
(0)
 anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter
kr 449,00
(0)
Betennelsesdempende, smertelindrende,styrker huden, avgifter kroppen samtidig som bidrar til mindre betennelser m ingefær
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger