Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

ASTAXANTHIN naturlig

Superantioksidant - første valg ved magesår, alle fordøyelsessykdommer, muskelsvakhet, prestasjon 0 karens

kr 1,700.00
Dager
  • 20 dager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Astaxanthin - prestasjon - - magesår

Astaxanthin er et karotenoid og er en svært kraftig antioksidant, kommer naturen er en alge.
Effekten av astaxanthin er dokumentert i mer enn 100 vitenskapelige artikler, er 10 ganger mer effektiv enn betakaroten og opptil 550 ganger bedre enn vitamin E.
Vi har nå erfaring med å bruke astaxanthin til løpshester over flere år og vi har hentet meget gode resultater.


Astaxanthin er velegnet til hester som har ulike problemer med: .
*Hester med ulike mage- og tarmproblemer (magesår)
*Øke muskelutholdenheten og prestasjon
*Hester med svekket med allmentilstand/dårlig immunforsvar
*Hester som lett blir trøtte
*Tynne hester som har problemer med å legge på seg - ta opp næring
*HudproblemerSterkere og mer effektiv

·         Hva er astaxanthin ?

Astaxanthin er en karotenoid. Karotenoid er et fettoppløselig næringsstoff og et organisk farge stoff som naturlig finnes i vekster og visse fotosyntetiske organismer som alger, noen type sopper og i noen bakterier. Karotenoider har antioksidante egenskaper. Det finnes over 600 kjente typer karotenoider i naturen og de deles inn i to hovedgrupper: karotener og xantofyller.

Astaxanthin er et rødt fettoppløselig pigment. Det finnes i alger, gjær, laks, ørret, reker, krepsdyr og i noen fugler. Astaxanthin er en av de karotenoidene som ikke omdannes til A vitamin i kroppen din.

Studier viser at astaxanthin er en kraftfull antioksidant - 100 ganger sterkere enn E vitamin. Veldig nyttig for å bli kvitt frie radikaler i kroppen.  Frie radikaler er ustabile atomer (energi), umake elektroner som "stjeler" elektroner fra andre atomer. Når frie radikaler reagerer med stabile molekyler omdannes disse til frie radikaler.  Dette kan sette i gang en kjedereaksjon av frie radikalformasjoner. Mange forskere tror at dette er en av hovedårsakene til aldring. Dette på grunn av ødeleggelsen av cellene grunnet ukontrollerbare kjedereaksjoner fra frie radikaler.

Astaxanthin har en unik molekylær struktur som gjør den til denne kraftfulle antioksidanten.

Astaxanthin er velegnet og gir raske resultater  til hester som har ulike problemer med: .

 *Hester med ulike mage- og tarmproblemer (magesår)
*Øke muskelutholdenheten og prestasjon
*Hester med svekket med allmentilstand/dårlig immunforsvar
*Hester som lett blir trøtte
*Tynne hester som har problemer med å legge på seg - ta opp næring
*HudproblemerSterkere og mer effektiv

     Hvordan kan astaxanthin forsterke musklene og øke utholdenheten?

Frie radikaler- ustabile, ekstremt tilbakevirkende molekyler med umake elektroner blir produsert i kroppen vår ikke bare på grunn av daglig påvirkning av ytre faktorer (UV stråler, røyking, dårlig kosthold etc), men også i normale prosesser i kroppen som f.eks: pusting, energi produksjon, trening og fordøyelse.

Når vi trener/rører på oss puster vi inn mer luft. Desto mer oksygen vi puster inn i kroppen vår, desto flere frie radikaler genererer vi. Frie radikaler ødelegger muskel celler (deres membran og DNA). Den eneste måten å stoppe ødeleggelse forårsaket av frie radikaler på er å bruke kraftige antioksidanter som Astaxanthin. Astaxanthin kveler de frie radikalene i musklene og hindrer at musklene ødelegges. Astaxanthin viser to viktige fysiske fordeler i den forbindelse: reduserer ødeleggelse av musklene og øker utholdenheten i musklene ved å redusere nivået av melkesyre i kroppen.  I tillegg til det så hjelper astaxanthin ikke bare med å redusere ødeleggelser i musklene, den hjelper også til å bygge opp musklene etter hard aktivitet.

Restitusjon etter trening
Ved trening blir muskelfibrene brutt ned, for at de skal bygge seg opp igjen til et høyere nivå enn før treningen. Denne prosessen skaper slaggstoffer i cellene som må fjernes før kroppen er klar til en ny treningsøkt. Astaxanthin som er den kraftigste antioksidanten fjerner disse slaggstoffene og hjelper kroppen til å restituere seg raskere.

Smerte og betennelser
Smerter i muskler og ladd kan ofte være forårsaket av betennelser i kroppen. En hyppig årsak til slike betennelser er avfallstoffer og tungmetaller som har hopet seg opp. Da er det nyttig å få i seg kraftige antioksidanter fordi disse hjelper kroppen til å rense ut og dermed demper betennelsen som forårsaker smerte.

Rehabilitering etter skader
Mye av det samme gjelder ved rehabilitering etter skader. Særlig aktuelt er dette ved belastningsskader. Slaggstoffene som skaper betennelser må fjernes før kroppen kan starte gjenoppbygningen.

·         Hvilke fordeler er det å ta astaxanthin regelmessig?

Astaxanthin har med sin mekanisme bevist at den jobber mot for tidlig aldring og ødeleggelse i cellene. Dette gir kroppen flere goder: forbedrer hudens helse, musklene styrkes, utholdenhet, svekker gastrisk dyspeptiske symptomer(mage og fordøyelses relaterte symptomer) og synet blir bedre.

·         Hvor lenge kan jeg ta astaxanthin?

Du kan bruke Astaxanthin hver dag så lenge du ønsker. Det er ingen bivirkninger forbundet med astaxanthin.

·         Hvorfor er astaxanthin 100 ganger sterkere enn vitamin E?

Astaxanthin har i motsettning til andre beta-karotener og vitamin E den fordelen at den har to grupper av oksygen molekyler. Dette gjør det mulig ikke bare å fange frie radikaler men også å stoppe den ødeleggende virkningen som en kjede med frie radikaler kan forårsake. På grunn av denne særegne kjemiske strukturen tilhører astaxanthin en unik type av karetonoider kjent som xantofyller som har en unik antioksydant egenskap.  

Astaxanthin er så kraftig at studier viser at den er 10 ganger mer effektiv enn beta-karoten og inntil 100 ganger mer effektiv enn E vitamin. Astaxanthin "kveler" eller nøytraliserer frie radikaler, i tillegg til at den forsterker virkningen av andre antioksidanter som vitamin C og E.  

·         Hvilke fordeler er det å ta astaxanthin regelmessig?

Astaxanthin har med sin mekanisme bevist at den jobber mot for tidlig aldring og ødeleggelse i cellene. Dette gir dyret  flere goder: forbedrer hudens helse, musklene styrkes, utholdenhet, svekker gastrisk dyspeptiske symptomer(mage og fordøyelses relaterte symptomer) og synet blir bedre.

·         Hvordan virker astaxanthin?

Astaxanthin grunnet sin unike struktur beskytter cellemembraen i alle kroppens organer.  B- karoten, Vitamin C og andre antioksidanter oppholder seg kun på innsiden eller utsiden av den bilipde membrane. Molekylene til astaxanthin har en unik egenskap å oppholde seg både på inn og utsiden av den bilipide membrane til cellene. Resultatet er at cellene får en bedre beskyttelse.

Astaxanthin er et karotenoid og er en svært kraftig antioksidant.
Studier har vist at astaxanthin har langt høyere antioksidativ effekt enn andre karotenoider. (Miki;1991).
I laboratorieforsøk har den vist 10 ganger sterkere enn betakaroten og 550 ganger sterkere enn vitamin E.
Astaxanthin har også vist seg å ha større stimulerende effekt på immunsystemet enn betakaroten (Jyonouchi et al; 1991). I tillegg har astaxanthin en rekke positive helseeffekter.

 

Hvordan kan Astaxanthin forsterke musklene og øke utholdenheten?

Når vi trener—rører på oss puster vi inn mer luft.  Desto mer oksygen vi puster inn i kroppen vår, desto flere frie radikaler generer vi.  Frie radikaler ødelegger muskel celler (deres membran og DNA)  Den eneste måten å stoppe ødeleggelse forårsaket av frie radikaler på er å bruke kraftige antioksidanter som Astaxanthin.  Astaxanthin kveler de frie radikalene i musklene og  hindrer at muskelene ødelegges.  Astaxanthin viser to viktige fysiske fordeler i den forbindelse:  reduserer ødeleggelse av musklene og øker utholdenheten i musklene ved å redusere nivået av melkesyre i kroppen.


Hvem bør ta Astaxanthin og hvorfor?
Fordi Astaxanthin er en kraftig antioksidant, har den positiv effekt på den generelle allmenntilstanden. Samtidig har Astaxanthin vist seg nyttig både forebyggende og i klinisk behandling av spesifikke sykdomstilstander som:
• Inflammasjoner og infeksjoner i mage/tarm
• Muskler og prestasjon
• Fertilitet
• Hjerte/karsykdommer
• Grå stær og aldersrelatert synssvikt
• Immunsystemet
Karotenoider har positiv effekt på en rekke fysiologiske prosesser, både naturlige og sykdomsrelaterte.
Astaxanthin anbefales også som tilskudd til idrettsutøvere og mosjonister. Astaxanthin gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler som dannes ved økt muskelbelastning. Ifølge et svensk studie, øker også utholdenheten ved muskelarbeid ved inntak av Astaxanthin.

 

Smerte og betennelser
Smerter i muskler og ladd kan ofte være forårsaket av betennelser i kroppen. En hyppig årsak til slike betennelser er avfallstoffer og tungmetaller som har hopet seg opp. Da er det nyttig å få i seg kraftige antioksidanter fordi disse hjelper kroppen til å rense ut og dermed demper betennelsen som forårsaker smerte.

Rehabilitering etter skader
Mye av det samme gjelder ved rehabilitering etter skader. Særlig aktuelt er dette ved belastningsskader.
Slaggstoffene som skaper betennelser må fjernes før kroppen kan starte gjenoppbygningen.

Restitusjon etter trening
Ved trening blir muskelfibrene brutt ned, for at de skal bygge seg opp igjen til et høyere nivå enn før treningen.
Denne prosessen skaper slaggstoffer i cellene som må fjernes før kroppen er klar til en ny treningsøkt.
Astaxanthin som er den kraftigste antioksidanten fjerner disse slaggstoffene og hjelper kroppen til å restituere seg raskere.

 

Hvorfor er astaxanthin 6000 ganger sterkere enn C-vitamin og 550  ganger sterkere enn vitamin E?
Astaxanthin har i motsettning til andre beta-karotener og vitamin E /C den fordelen at den har to grupper av oksygen molekyler. Dette gjør det mulig ikke bare å fange frie radikaler men også å stoppe den ødeleggende virkningen som en kjede med frie radikaler kan forårsake. På grunn av denne særegne kjemiske strukturen tilhører astaxanthin en unik type av karetonoider kjent som xantofyller som har en unik antioksidant egenskap.  
Kjemiske tester har vist at astaxanthin er hele 6000 ganger sterkere enn vit. C og 550 ganger sterkere enn vitamin E når det gjelder evne til å fjerne reaktivt oksygen. 

 

 

1 kur på ca 20 - 25 dager

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 375.00
(0)
Raskere restitusjon, unngå opphopning av melkesyre opprettholde væskebalansen - gi etter trening
kr 596.00
(0)
Muskelenergi  for optimal muskelfunksjon for alle hester i trening og konkurranser - trav, sprang, dressur, kjøring, feltritt mm
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 331.25
(0)
Hesten orker mere - utholdendhet og prestasjon, bland i drikkevann og hesten drikker bedre
Sist vist

Meny

Innstillinger