Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

BLÅBÆR

betennelses- og allergihemmende , diarè, antioksidant, immunstyrkende

Les merShow less
kr 335.00
Velg mengde
  • 500 gram
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

BLÅBÆR 

Vaccinium myrtillus

Tørket pulverisert blåblær 

Blåbærenes virkning har vært velkjent i flere hundre år i folkemedisin.

I blåbær finner vi store mengder med antioksidanter som er kjent for å styrke immunforsvaret og gi en rekke helsemessige fordeler. Disse stoffene innvirker også på leveren når denne har funksjonsforstyrrelser og støtter leverens fase II avgiftning og virker regenererende på leveren.

Blåbær er rik på naturlig aspirin og kan derfor bedre mage og tarmfunksjon ved å bla drepe kolibakterier - betennelser i tarmen og diare.

Egenskaper: betennelses- og allergihemmende – (histaminhemmende effekt), diarè, antioksidant, immunstyrkende,

Bruksområder: allergi, ved diare, ved betennelse i tarmen, dårlig immunforsvar, avgiftning av lever, betennelse i munn og svelg, infeksjoner i urinveiene, allergier, leverstyrkende fase II    DIARE: rå blåbær kan gi løs avføring mens denne tørket blåbær virker stoppende - denne som selges her er tørket. 

Inneholder en rekke av viktige næringsstoffer inkludert vitaminer slik som vitamin A, vitamin C (askorbinsyre), vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin E (a-tokoferol) og vitamin K (phylloquinone kobber, krom, mangan, sink og jern. Blåbær er en rik kilde til  alkaloider, karbon syrer og en rekke fenoliske komponenter som quercitin, anthocyaniner, resveratrol, quercetin, tanniner, pektin og katekiner.

 Blåbær har vist seg å ha høyest Oksygen radikale obsorberingsevne dette er (ORAC) vurdering av mer enn 20 friske frukter og bær. ORAC er et mål at Usa  forskere bruker til å bestemme antioksidant kapasitet av ulike matvarer. Den antioksidantegenskaper av blåbær ble vist å være enda sterkere mange andre kjente bær.  Antioksidant styrken  og helsemessige fordeler av blåbær kan tilskrives en rekke glimrende forbindelser som finnes i dem, inkludert anthocyaniner, resveratrol, flavonglykosider inklusive antocyanpigmenter (cyanin, delfinidin, peonidin, malvidin og petunidin), quercetin, foruten vitamin A, B-kompleks og C

Blåbærets beskyttelse på mage og tarm

Blåbær har blitt brukt til å kurere magelidelser som diaré, dårlig fordøyelse, tarmbetennelse, magesår 

Beskyttelse mot leverskade

Blåbær utøver beskyttende effekt mot beherskelse stresset stimulert leverskader egge til rikdom av antioksidanter. Vitenskapelig forskning har vist hemmende og radikalrensing aktivitet av blåbær ekstrakter som øker nivået av gunstig glutation og vitamin C i kroppen og reduserer konsentrasjonen av nitrogenoksid i levervevet.

Beskyttelse mot nyre skade

En annen fordelaktig effekt av blåbær er dens beskyttelse mot skader i nyrene.  Her har også vitenskapelig undersøkelser vist at blær hjelper til å normalisere kritiske faktorer som nivåer av kreatinin, blod serum, urinstoff nitrogen og nitrogenoksid

Gunstig ved sene & ligamentskader
Bioflavonoider -   også kjent som vitamin P, har en interessant rolle i å støtte kollagen fordi bioflavonoider hindrer ødeleggelse av kollagen og støtte reparasjon ved å kryssbinde kollagenfibre og forsterkende bindevevet.  Næringsstoffer som blant annet inneholder bioflavonoider er:  blåbær, spirulina

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 599.00
(0)
En urteblanding med gurkemeie, sort pepper, for smerter, ømheter, betennelse i ledd og muskler. Senker blodsukker. God for fordøyelsen.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 499.00
(0)
22 sporstoffer og mineraler - komplett vitaminblanding - hester i trening, vanlig brukshest, ponnier, syke hester
kr 399.00
(0)
For hester som sliter med å gå på bøyd spor, elller bare til den ene siden, kan nakkebåndet løsne på stivhet, eller hester som stresser
kr 375.00
(0)
kraftig antibiotikum ved infeksjoner, bakterie, virus, soppinnfeksjoner, forkjølelse, influensa, halsinfeksjoner, bronkitt og lungebetennelse.
Sist vist

Meny

Innstillinger