Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Five Star Superflex Senior NAF

gi eldre hester næringsstoffer gunstig for muskulatur, sener og ledd, gis som terapi og som forebyggende.

kr 599,00
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Velg mengde
  • 660 gram
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

NAF SuperFlex Senior er laget av de fineste råvarer og inneholder ulike stoffer som gir den eldre hesten bedre mobilitet og leddstruktur.
Samt tilføre eldre hester næringsstoffer som er gunstig for muskulatur, sener og ledd, kan gis som terapi og som forebyggende.

Inneholder: 
Chondroitin sulphate, HA, (spirulina), Glutamine peptide, Linfrøolje Omega fetts , Seaweed meal, Chia seeds, Dried algae Glucosamine, MSM

 

MSM er en organisk svovelforbindelse som inneholder lett opptagelig svovel.  Ved å tilføre MSM sikrer man at det er tilstrekkelig med organisk svovel tilstede i leddet nok til at det danner seg ny leddbrusk og evnt til å bevare den eksisterende.  MSM er også viktig for sundt bindevæv, leddfunksjon, cellestoffskiftet, enzymaktivitet og immunforsvar.

Glucosamin og Chondrotin er stoffer som finnes i normal leddvæske, men som ikke blir produsert i tilstrekkelige mengder av leddkapselen dersom det er en inflammasjon i leddet. Disse stoffene er viktige for å gjøre leddvæsken seig slik at det blir bedre "smøring" inni leddet

Hyaluronsyre HA  Hyaluronsyre sørger for at leddvæsken er viskøs, det vil i praksis si smørende og støtdempende. Hyaluronsyre i tarmen spaltes til glucosamin og glucoronsyre, som begge er viktige byggesten i leddbrusk og leddvæske

Glutamin: Støtter tarmvæggene og immunsystemet

Linfröolje  är en rik källa till de livsnödvändiga fleromättade fettsyrorna linolensyra (omega-3), Kroppen behøver både proinflammatoriske og inflammationshemmende enzymer.  Animalsk fett øker mengden med prostaglandin som er proinflammatorisk.  Linfrøolje inneholder omeg3 fettsyrer som produserer PGE3.linolsyra (omega-6) och oljesyra (omega-9).

Spirulina er trolig best kjent for sin evne til å øke immunforsvaret. Det er mye protein (55-70%), vitaminer, mineraler og aminosyrer. Ifølge Dr. Kellon, har det vist seg "å spesifikt forbedre produksjonen av  IgG antistoffer, mens ned-regulering av  allergier forbundet med  IgA antistoffrespons  (IgG og IgA-antistoffer er to av de fem typer patogen-bekjempelse antistoffer funnet hos pattedyr .)

Dosering:
Startdose 6 beger - 44 g pr dag
Vedlikehold 3 beger - 22 g pr dag
Forebyggende 2 beger - 14,5 g pr dag

Sunn-hest er en faghandel - (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

 

 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 255,00
(0)
Gurkemeie er som "Naturens kortison" er nyttig å brukes ved plager ved alle ledd-, sene og muskelplager – betennelser, smerter osv.
kr 699,00
(0)
Kollagen II - superstoff for hest m forkalkning, betennelser - smerter - ømhet i kroppen
kr 278,00
(0)
«Naturens» penicillin –  ved infeksjoner, nyttig ved galler, problemer i øvre luftveier og løsner slim, bihulebetennelse, bronkitt, fordøyelse
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 291,50
(0)
kraftig og hurtigvirkende effekt på bakterier, sopp, sporer og virus - omslag sår, mugg, hovbyll mm
kr 211,25
(0)
shampo med krydder øker sirkulasjonen og  er varmende, etter en hard treningsøkt, konkurranse, eller kaldt i været. 
Sist vist

Meny

Innstillinger