Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

GWF Joint Aid Plus

fòrtilskudd som kan brukes forebyggende eller terapi, smerter ømhet i ledd

kr 583.75
Velg mengde
  • 2 kg
  • 5 kg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

GWF Joint Aid Plus -  Karenstid 4 dager
Omfattende blanding av næringsstoffer for hestens leddfunksjon

Konkurransehestens ledd får ofte en stor belastning. Leddbrusk og leddvæske har som oppgave å sikre korrekt leddfunksjon. Spesielle næringstilskudd og urter som inneholder ulike stoffer som kan hjelpe til å opprettholde fleksibilitet til ledd-struktur og leddmekanisme kan ofte hjelpe til å snu en negativ ytvikling hos hestens ledd.

De stoffene som brukes i tilskuddene gjør slik at leddet tåler trykk og støtbelastninger, øker ledd-væskens smøreevne og hjelper til å opprettholde en normal leddfunksjon.

Dette er en ny generasjon fòrtilskudd hvor alle produktene vil gi ernæringsmessige fordeler og det som skiller disse produktene er hvem som har produsert dem, innhold og pris. Vi har laget en egen informasjon om hva de ulike stoffene betyr og da er det lettere å velge produkt.

GWF Joint Aid Plus for dårlige ledd

Inneholder:
1 Chondroitin
Chondroitin er avgjørende for spensten og naturlig foryngelse av brusk. Det opprettholder normal enzymatisk aktivitet og vann holder kapasitet til å tilby sunn motstand mot komprimering.

2  - Kollagen Matrix
Kollagen besitter stor strekkfasthet og gir rammene som gir vev sin fasthet og elastisitet. Det er viktig for tilkobling og støtte bein, sener, muskler og brusk.

3 – Curcumin
Curcumin er den aktive ingrediensen i krydderet, gurkemeie. Det er en naturlig og kraftig antioksidant og støtter den normale anti-inflammatorisk virkning i kroppen.

4 – Glukosamin
Glukosamin gir brusk sin struktur og støtdempende egenskaper. Det er viktig for regenerering av brusk og er også involvert i dannelsen av sener, hud, ben og ligamenter.

5 – Glutamin
Glutamin er en betinget essensiell aminosyre som støtter normal healing.

6  - Hemp Oil Avledet  Omega 3 fettsyrer
Hemp Oil er trolig den beste kilden til omega 3 fettsyrer som finnes i planteverdenen. Denne unike kombinasjonen gjør det mulig for dyret å produsere andre viktige omega-3 fettsyrer EPA og DHA som kalles, som begge er normalt bare finnes i fiskeoljer og som er avgjørende for å opprettholde den naturlige anti-inflammatorisk virkning i kroppen.

7  - MSM (Methylsulfonylmethane)
MSM er en kilde for svovel, noe som bidrar til å danne kryssforbindelser med andre molekyler som opprettholder styrken og integriteten av bindevev. Det er også viktig for fremstilling av kollagen.

8  - Vitamin C
Vitamin C er viktig for produksjonen av kollagen i kroppen som danner grunnmassen i bindevev i pattedyr. Det påvirker direkte nivået av vev vekst, utvikling eller reparasjon etter skade så er av

Oatinol er en naturlig olje av høy kvalitet basert konsept utviklet av og unik for GWF Nutrition. Når de er inkorporert inn i mate den leverer fire aktive kosttilskudd til:
Oppretthold gut celle integritet.
Opprett slimhinnen i tarmen.
Støtte immunforsvaret.
Hjelpe absorpsjon av aktive bestanddeler, vitaminer og sporelementer.

9 - Galactolipid Natur Emulgatorer
Galactolipids er en blanding av sukker og fett molekyler som skaper en perfek

Sunn-hest er en faghandel - (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 699.00
(0)
Kollagen II - superstoff for hest m forkalkning, betennelser - smerter - ømhet i kroppen
kr 278.00
(0)
«Naturens» penicillin –  ved infeksjoner, nyttig ved galler, problemer i øvre luftveier og løsner slim, bihulebetennelse, bronkitt, fordøyelse
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger