Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

God Sound NAF

For hestens muskler, ledd, sener, velvære - urter og MSM som virker smertelindrende, sirkulasjonsøkende

kr 590.00
Velg mengde
  • 1 Liter
Relaterte produkter
Beskrivelse

NAF Go Sound 0 karens
Er laget for eldre hester og deres behov for ekstra støtte  for å unngå stive og ømme muskler og ledd.
NAF Go Sound inneholder MSM og urter som gurkemeie, ingefær, løvetann og sort pepper.
NAF Go Sound er laget for et ekstra godt opptak ved at man har tilført sort pepper.  Sort pepper inneholder et stoff som heter piperin og dette påvirker mage- og tarmsystemet gunstig for opptak av næringsstoffer.
Litt informasjon om innholdet i NAF Go Sound

MSM
MSM Svovel er et viktig mineral, som i kombinasjon med aminosyren glutamin bidra bruskreparasjon og kollagenproduksjon
Svovel er nødvendig for produksjonen av kollagen, glukosamin, og chondroitin, som alle er byggestener av brusk. Svovel er nødvendig for dannelsen av alt bindevev i hestens kropp, inkludert brusk i leddene. Svovel fungerer også sammen med tiamin, pantotensyre, og biotin å fremme metabolisme og kommunikasjon mellom nerveceller. Svovel finnes rikelig i keratin, en viktig komponent av hår, hover, og hud,  også nødvendig i dannelsen av glutation, som fungerer som en av kroppens beste naturlige antioksidanter.
MSM  har anti-inflammatoriske egenskaper og reduserer smerte som muskelspenninger  hos hester med ledd og muskelplager. MSM er også viktig for et sunt bindevev, leddfunksjon, cellestoffskiftet, enzymaktivitet og immunforsvar.

Løvetann
Egenskaper: urindrivende, avførende, avgiftende, bitterstyrkemiddell, appetittøkende, motvirker tarmgass, slimløsende,  styrkende for lever og nyre, tilbakestiller hudens vitalitet, inflammatorisk ledd og muskelsykdommer og kan bidra til å løse opp slaggstoffer i bindevevet i kroppen.
Bruksområder: Ved alle type av lever og nyreproblem dette fordi urten har en kraftig innvirkning på leveren og nyre. 
Urtens rike innehold av kalium erstatter det kalium som føres ut av kroppen med urinen. Løvetann er meget rik på vitaminer A,B,C og D og inneholder faktisk mere A-vitamin enn gullerøtter.
Løvetann har en blodrensende virkning og er brukbar ved behandling av reumatisk verk.
Løvetann rot bidrar til og og hindrer overdreven galle utskillelse av leveren. Løvetann stimulerer funksjon av leveren og kvitter gifter eller effektene av giftstoffer fra systemet. Giftstoffenes avfallsstoffer og miljøgifter blir presset gjennom leveren og nyrene, sistnevnte har i sin tur rense  blodet. 
Løvetann støtter alle funksjonene i leveren, filtrering av avfallsstoffer, avgifte leveren (root), fjerning av blokkeringer i leveren. Roten styrker leveren ved å redusere betennelser, lever chi stagnations er redusert, 

Gurkemeie mot smerter og betennelser   
Støtter også leverens avgiftning fase I og II
Nyere forskning viser at gurkemeie har stort potensiale utover å være et krydder
På grunn av sin betennelses-hemmende virkning omtales gurkemeie som "Naturens kortison". Den brukes med positive resultater ved plager som senebetennelse og sportsskader.

Urten egenskaper: retter opp metabolismen i leveren og virker galledrivende , kolesterolsenkende betennelseshemmende smertelindrende, blodrensende, blodsukkersenkende, blodfortynnende, blodtrykksenkende, blodårestyrkende, astringerende, sårhelende, sopphemmende, bakteriehemmende (virker bl.a. på hemolyttiske streptokokker, stafylokokker og enterokokker), leverbeskyttende (i dyreforsøk vist å beskytte mot skadelige virkninger av tetraklorkarboner), ,antioksidant, antikoagulerende, , appetittstimulerende, stimulerer fordøyelsesenzymene, fordøyelsesfremmende, magestyrkende (øker slimdannelsen i magesekken og er dermed magesårforebyggende), Gurkemeie hjelper til å stabilisere kroppens mikroflora, bl.a. ved å hemme overvekst av gjærsopp.

Urten kan brukes ved, kroniske  betennelser i ledd og muskulatur, dårlig appetitt, dyspepsi (dårlig fordøyelse), hypoklorhydri (mangel på saltsyre i magen), kvalme, kolikk, , mye tarmgass, diaré, lumbago (vondt i korsryggen), artrose, revmatoid artritt, gikt, astma, eksem, psoriasis, soppinfeksjoner,

Betennelseshemmende virkning
Kliniske studier og laboratorieundersøkelser som har vurdert curcuminets virkning mot betennelser har vist at stoffet er like effektivt som kortison og ikkesteroide betennelseshemmende medisiner (NSAID-midler), som curcumin ble testet mot.
Den betennelseshemmende virkningen av gurkemeie er ikke bare knyttet til curcuminet, men også til den eteriske oljen i urten,

Antioksidant egenskaper
Gruppen av antioksidanter og betennelseshemmende innholdsstoffer gir også gurkemeie den skarpe guloransje fargen. Mye av forskningen på gurkemeie har vært knyttet til et spesielt curcuminoid kjent som curcumin.  Som antioksidant er curcumin anslått å være 30 ganger så kraftig som zingeron, en antioksidantforbindelse i ingefær (Zingiber officinale).

Ingefær - pulverisert - Yang 

En rekke planter har atiinflammatoriske, antireumatiske og smertestillende egenskaper som er nyttige for å begrense betennelsesliknende tilstander som ved for eksempel leddgikt/betennelser  og andre revmatiske sykdommer. Dette gjelder spesielt planter med virkestoffer som hemmer enzymene oxygenase (OX) og lipoxygenase (LOX) og dermed reduserer produksjonen av inflamasjonsfremmende stoffer, samt planter som hemmer dannelsen av leukotriener og tumornekrosefaktor.  Planter som øker antioksidantforsvaret og fremmer kretsløpet er også viktig.  For leveren er også ingefær viktig krydder da ingefær støtter blodfiltreringen og leverens største oppgave er og filtrere blodet.
Ingefær (Zingiber officinale) har vært brukt i India og Kina i minst 2500 år mot blant annet revmatisme og leddbetennelse.
Den anti-inflammatoriske egenskapen  av ingefær har vært kjent og verdsatt i århundrer. I løpet av de siste 25 årene har mange laboratorier gitt vitenskapelig støtte for den lenge hatt troen på at ingefær inneholder bestanddeler med betennelsesdempende egenskaper
De aktive ingrediensene i ingefær – forbindelse som kalles gingerols - har en lignende struktur til Capsicin, den aktive ingrediensen i chili peppers og capsium  som også er en kjent som smerte dempende
Urten brukes til å behandle bla  leddgikt/betennelse.  Produksjonen av cytokiner som er forbundet med betennelser og smerter er begrenset og blodsirkulasjonen  blir stimulert. Andre forhold som rundt smerte og dårlig sirkulasjon kan også ha nytte av å bruke ingefær.  Noen ytterligere ingefær-fordeler inkluderer dens bruk som et antibiotikum agent og en veldig sterk antioksidant (fjerner  frie radikaler som ellers ville skade friske celler).
 Noen bruksområder:
Kronisk betennelse i ledd eller muskulatur, dårlig fordøyelse, betennelse i mage og tarm (kronisk diare, irritabel tarm, luftveisplager, influensa, bronkitt, smerter, dårlig blodsirkulasjon, innvolsormOgså for hester med allergiplager, som sommereksem har Ingefær vist seg å være effektiv. For hester som har mye gassdannelse i tarmen (kolikkplager) vil den også være hjelpende her.
Ingefær - rotstokken virker sterkt hemmende på dannelsen av inflammasjonsfremmende vevshormoner, og den fremmer dessuten kretsløpet og fordøyelsen som er svært viktige ved reumatiske lidelser. Ingefærroten inneholder mer enn 400 kjemiske stoffer. Ingefær virker antiinflammatorisk ved blant annet å hemme NF-kB (nuclear factor-kB), et stoff med forhøyet aktivitet i ledd angrepet av leddgikt samt ved andre kroniske inflammasjonstilstander. Gingeroler i ingefær hemmer dessuten enzymet 5-lipoxygenase (5-LOX) som inngår i dannelsen av interleukin-1 som forårsaker inflammasjon ved leddgikt. Ingefær hemmer også COX-enzymer som inngår i dannelsen av inflammasjonsfremmende prostaglandiner. Det kan i tillegg nevnes at ingefær motvirker sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen.
Ingefær øker også produksjonen av beskyttende slim i de dypere lagene av mageslimhinnen. Disse resultatene viser at ingefær, på tilsvarende måte som lakrisrot (virker på overflaten av magens slimhinner), er en urtemedisin som kan hjelpe mot magesår. 

Sort pepper
Sort pepper inneholder et stoff som heter piperin og dette påvirker mage- og tarmsystemet gunstig for opptak av næringsstoffer.Svart pepper brukes gjerne for å varme kroppen. Inntatt som krydder, bidrar pepper til å øke både svetteutsondring og urineringen, og hjelper dermed til å dempe feber og fjerne giftstoffer. Videre stimulerer pepper smaksløkene og utskillingen av fordøyelsesvæsker, noe som bedrer appetitten og styrker fordøyelsessystemet generelt.

Pepper brukes derfor ved fordøyelsesplager som kvalme, magesmerter, kolikk, luftplager, halsbrann, anoreksi, diaré og forstoppelse. Om man liker fet mat, hjelper pepper til å bryte ned maten og setter kroppen i stand til å utnytte næringsstoffene fullt ut.

Dosering:

Startdose 3 – 7 dager 60 – 100 ml
Vedlikehold 30 ml 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 387.50
(0)
 anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter
kr 593.75
(0)
Immunforsvar, luftveissykdommer, magesår, fordøyelsesproblemer, sommereksem, mugg, hudproblemer, dårlig allmentilstand.
kr 210.00
(0)
styrke immunforsvar og beskytter mot forkjølelse og infeksjoner, anbefales ved allergier og hudsykdommer
kr 425.00
(0)
anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd, muskelplager og avgifter
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 590.00
(0)
For hestens muskler, ledd, sener, velvære - urter og MSM som virker smertelindrende, sirkulasjonsøkende

Meny

Innstillinger