Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Finish Line Fluid Action HA

Hyaluronsyre ansvarlig for smøre leddet og gjøre leddvæsken mer tyktflytende og glatt, og gir demping og beskyttelse mot friksjon

kr 799,00
Dager
  • 30 dager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Fluid Action HA
er lettopptagelig for hesten, og gir en dose av Hyaluronsyre som er tykt klar væske.
”Hyaluronsyre er en del av leddvæske i leddkapselen og i støttevevet rundt leddet. Faktisk Hyaluronsyre er rikt på alle de myke vev
-celler i kroppen. I den felles Hyaluronsyre er ansvarlig for direkte smøre leddet ved å  gjøre leddvæsken mer tyktflytende og glatt, og gir demping og beskyttelse mot friksjon. ”

Et ledd er en møteflate mellom to eller flere knokler. Bevegelige ledd er en forutsetning for aksjon i skjelettet, og funksjonelle og smertefrie ledd spiller en stor rolle for prestasjon.
Leddet skal være bevegelig og tøyelig, samtidig som leddflatene skal ha styrke nok til å bære flere hundre kilo hest
For at leddet skal være bevegelig og sterkt, dekkes knoklene av brusk i leddflaten der de møtes. Brusk har evnen til å binde vann på samme måte som en svamp, og leddet omgis av en «pose» – leddkapselen. Den er fylt av seigt flytende leddvæske som virker smørende og tilfører leddbrusken næring. Men selv om hesten har denne beskyttelsen kan leddet bli overanstrengt ved høy påkjenning.
De stoffene som produseres i leddet under betennelsesprosessen er skadelige for leddbrusken, og reduserer leddvæskens smørende egenskaper. I betente ledd, fordelingen av HA mindre og gjør leddvæske mer vannaktig og mindre i stand til å holde leddet "smurt".

Hyaluronsyre er funnet naturlig i leddvæske og har en demping og smørende funksjon ved at den styrker leddvæskens viskositet og dermed smøreevne.
For hester som trener hardt, eldre hester, hester med skjelettplager som låsninger og lignende vil tilførsel av hyaluronsyre være nyttig.

900 ml rekker i 30 dager

FLUID ACTION HA Liquid inneholder:
Glukosaminhydroklorid, Natriumhyaluronat och Metylsulfonylmetan (MSM). Disse næringsstoffene virker sammen for et godt fòrtilskudd for hestens ledd.
Glukosaminhydroklorid behøver hesten i kroppen for reparasjon og underhold av leddbrusk samt for regleringen av væskenivå av leddene. Studier visar att Glucosamin tillskott absorberas till över 90 procent.
Et tilstrekkelig konsentrasjon av Natriumhyaluronat HA er nødendig for leddets smørende funksjon og støtdempning, samt å føre bort slaggstoffer fra leddbrusket.
MSM er et organisk svovel som er en viktig bestanddel i de proteiner som bygger opp blant annet brusk, sener, muskler, skjelett og hover.


Ingredienser: Glucosamin HCl 176000 mg/kg • MSM 18750 mg • Vitamin C 32000 mg • Ginkgo Biloba 5625 mg • Yucca rot 9060 mg • Magnesium fosfat 400 mg • Kalcium citrat 300 mg • Sodium Hyaluronat 880 mg/kg

Dosering: 2×30 ml i 8 dagar, därefter 30ml dagligen

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 590,00
(0)
For hestens muskler, ledd, sener, velvære - urter og MSM som virker smertelindrende, sirkulasjonsøkende
kr 776,00
(0)
skader i ledd eller muskler - om hesten lett får melkesyre - hovne ben - lymfangitt 
kr 825,00
(0)
 anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter
Sist vist

Meny

Innstillinger