Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

ØKOLOGISK SITRONSKALL pulver

rensende på lever og nyrer, basdannende, anti-allergi, anti-inflammatorisk

kr 268,00
Velg mengde
  • 500 gram
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Økologisk sitron og appelsinskall - tørket/pulverisert
Sitrus frukt er kjent for sin gode kilde til vitamin C og sitrus bioflavonoider er bioflavonoider som finnes i sitrusfrukt og skall.  Bioflavonider øker opptaket av C-vitamin i kroppen.
C-vitaminet taes bedre opp i kroppen sammen med bioflavonoider som finnes i sitrus frukt. Bioflavonoidene øker bl.a. C-vitaminets virkning i bindevevet og fremmer heling av skader 
Sitrus frukt som for eksempel sitron og appelsin har også mange andre næringsstoffer som for eksempel vitamin P.  Som inkluderer  diosmetin, diosmin, hesperidin, naringin, narirutin, neohesperidin, nobiletin, quercetin, rutin og  tangeritin. Disse er nøvendig for et godt opptak av Vitamin C, og spesielt skallet og det hvite belegget inneholder store mengder med antioksidanter.

Egenskaper 
- Antioksidant  - rutin og quercetin er de sterkeste bioflavonoid anti-oksidanter.
- Renser lever (styrker) Senker pH i urin - Sitronen virker slimløsende på leveren og renser blodet ved å få fart på fett – og proteinfordøyelsen fase I avgiftning. For effektiv rens av leveren anbefales det å gi sitronskall tørket sammen med rosmarin.  Rosmarin hjelper både fase I og fase II avgifting av lever. Sitron senker pH i urin og derav basedannende.
- Anti-inflammatorisk  - rutin og quercetin har svært kraftige anti-inflammatorisk egenskaper
- Anti-allergi Vitamin C og rutin (bioflavonider)  kollektivt arbeider for å hindre histaminfrigjøring, betennelse, skader fra frie radikaler  og virus i kroppen, og hjelpe det til å absorbere jern riktig.
- Sitrus bioflavonoider -  rutin som er kjent for å  hjelpe reparere kapillærer, bidrar til å øke kroppens evne til å absorbere og bryte ned vitaminer og mineraler, og bidrar til å øke blodgjennomstrømningen for de som har dårlig sirkulasjon. Kapillærer er de små blodårene i kroppen og rutin bidrar til å hindre kapillærene fra blødning Bioflavonoider styrker kapillærene (de tynneste blodårene) og beskytter mot blødninger.
- Anti-diare
- Syre- og basbalansen – gir rett pH i kroppen når den fordøyes , noe som gjør den til et godt middel for revmatiske tilstander hvor syreoverskudd er en av årsakene
Sitron er rene medisinen med enorm helseeffekt. Den stimulerer avgifting av leveren, øker appetitten og og lindrer syreoverskuddet i magesekken, magesår, leddgikt, urinsyregikt og andre revmatiske plager

Appelsin og sitronskall  inneholder bla  flavonoider som har sterke antioksidantegenskaper som fjerner  frie radikaler og reduserer oksidativt stress. 
I USA er det gjort ulike forsøk på ¨fòre løpshester med appelsinskall-ekstrakt som viste seg å ha en gunstig effekt på tretthet, og oksygenopptak.
http://www.thehorse.com/articles/38469/can-horses-eat-citrus

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 590,00
(0)
For hestens muskler, ledd, sener, velvære - urter og MSM som virker smertelindrende, sirkulasjonsøkende
kr 499,00
(0)
Anti-inflammatorisk, reduserer hevelser/betennelser og smerter rundt ledd, muskelspasmer, stive hester
kr 699,00
(0)
Kollagen II - superstoff for hest m forkalkning, betennelser - smerter - ømhet i kroppen
kr 255,00
(0)
Gurkemeie er som "Naturens kortison" er nyttig å brukes ved plager ved alle ledd-, sene og muskelplager – betennelser, smerter osv.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 285,00
(0)
bekjempe magesår  – og magekatarr, tynntarms- og tykktarmsbetennelse (ødelagte slimhinner i tarmen)  samt stoppe diare.   
kr 255,00
(0)
Gurkemeie er som "Naturens kortison" er nyttig å brukes ved plager ved alle ledd-, sene og muskelplager – betennelser, smerter osv.
Sist vist

Meny

Innstillinger