Horse Shampoo See Change

Naturlig mild såpe som renser de tøffeste flekkene uten å forstyrre hudens naturlige barriere, Argan olje og essensielle oljer 

Les merShow less
Tilbud
kr 99.60 kr 249.00
Stk
  • Stk
Favoritt0
Beskrivelse

Original See Change Horse Shampoo Bar er en super mild solid såpe  som lar pelsen føles glatt, blank og silkeaktig. En skånsom såpe som renser de tøffeste flekkene uten å forstyrre hudens naturlige barriere. Beriket med Argan olje og duftet med 100% rene essensielle oljer Sitrongress og treetre.

Ikke irriterende, ikke-tørkende, paraben og PEG-fri. Ultra mild, 100% såpefri ph-balanse ideell for hest. 100% biologisk nedbrytbart. Veganer.

Sitrongress essensiell olje er som et effektivt og naturlig insektmiddel. Det antas at sitronella innholdet er ansvarlig for dets avvisende evner, og blokkerer duft som tiltrekker mygg og andre biteinsekter. Sitrongress sies å roe og slappe av og tilbyr naturlige antiseptiske og astrignet egenskaper, noe som gjør den ideell for rensing.

Tea Tree eterisk olje har antibakterielle, antiinflammatoriske, antivirale og soppdrepende egenskaper. Det er mye brukt til å behandle hudtilstander og er høyt ansett som et naturlig alternativ for aktuelle behandlinger, brukt til alt fra behandling av kviser til fotsopp, men det er også godt med å berolige huden, noe som gjør det til et ideelt tilskudd til baren.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 50.00
(0)
Vetramil Honningkompress 10x10 cm Kan kjøpes i pakke på 1, 3 eller 10. En smart kompress med honning som kan brukes direkte på sår. Vetramil kompress er laget av natulig absorberende viskose. Absorbsjonslaget er...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn