Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Lavender olje Body wash Lillidale

Forfriskende, såpefri formel - beroligende lavendelolje for å berolige og slappe av trette muskler.

Les merShow less
kr 175.00 kr 250.00
Velg mengde
  • 500 ml
Relaterte produkter
Beskrivelse

Lillidale Lavender body wash shampo
Lillidale Lavender Rinse Free Body Wash er en forfriskende, såpefri formel designet for å rense og forynge. Med beroligende lavendelolje for å berolige og slappe av trette muskler.
Behøver ikke å skylles ut
Ingredienser: Vann, Natrium Lauretsulfat, CDE (Kokosdietanolamid), Natriumklorid, Lavendelolja, Citronsyra och Konserveringsmedel

Blande 25 ml Lillidale Lavendel per 5 liter kaldt vann - Applicera med en myk børste eller svamp. Behøver ikke å skylles ut. Ta bort overskudd med en svettskrape

Lavendel olje
♦ Behagelig aroma som roer ned kropp og sjel
♦ Antiseptisk
♦ Øker kollagen
♦ Reduserer fine linjer
♦ Reduserer synlighet av arr
Lavendel eterisk olje har navnet sitt fra det latinske ordet 'lavare', som betyr 'å vaske'. Dette skyldes det faktum at lavendel ofte blir brukt i bad for å rense sinnet og humøret. Lavendel inneholder linalool som har en dokumentert effekt på å roe ned stress. Dens behagelig aroma har en beroligende, lindrende effekt på kropp og sinn. 
Lavendel essensiell olje blir brukt for å desinfisere sår, behandle hodepine, sterilisering av overflater, til terapi for sinnet og som behandlig av hud og hår.
Lavendel har kraftige antiseptiske egenskaper. Den kan helles rett på sår og kuttskader for å rense sår, men også får å øke kollagen slik at såret gror raskere og reduserer synlighet av arr, Kollagen styrker hudens fasthet, smidighet og øker stadig fornyelse av hudceller. Kollagen er svært viktig for elastitet i huden.
Kollagen er hovedkomponenten i hår og negler
Lavendel hjelper mot eksem og irritert hud fordi den lindrer og framskynder celleproduksjon. Lavendel kan lindre kløe. Lavendel er også veldig bra mot aldring av hud fordi oljen vil framskynde kollagenproduksjon og huden blir mer elastisk og fine linjer blir mindre synlig.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 600.00
(0)
 infeksjoner i øvre luftveier, tette bronkier, halskatarr, forkjølelse, influensa, bihulebetennelse, allergi, astma, virus.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger