Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kevin Bacon Lucy Diamonds shampo

ulike planteekstrakter som er veldig gunstig for hud, pels, muskler og ledd

Tilbud
kr 201.25 kr 287.50
Velg mengde
  • 1 Liter
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Kentucky Bacon's Lucy Diamond Green Shampo

Denne shampoen er laget av ulike planteekstrakter som er veldig gunstig for hud, pels, muskler og ledd.

Ikke bare blir hesten ren men også får en deilig «spa» av kroppen.

- fjerner alt smuss og pleier pels og hud

- eteriske oljer som stimulerer blodsirkulasjon og smertelindring i muskulatur

Shampo har mild pH-verdien tilegnet hesten sin hud og kan den brukes daglig. Dette er et 2 i 1 produkt, shampo og balsam i samme produkt.

Lucy Diamond Green Shampo inneholder;

Neem anses som en "cure-all", altså en "mirakelurt" som kan helbrede det meste, og er terapeutisk i samme klasse som hvitløk. På samme måte som hvitløk, har neem kraftig lukt. På det gamle indiske språket sanskrit blir neem omtalt som nimba, som er avledet av uttrykket nimbati swastyamdadati, som betyr "gir god helse". Treet kalles i India også for "landsbyapoteket", da alle deler av treet brukes medisinsk, og det kan være til hjelp ved en rekke plager og sykdommer. Bark og blad av neem er tilgjengelig på de fleste indiske markeder.

Neem er et kraftig bakterie-, virus- og soppdrepende middel, noe som synes å skyldes innholdet av limonoider. Frøene til neemtreet inneholder opptil 50 % olje, som kan utvinnes ved kaldpressing.Utvortes anvendes urten blant annet på utslett,  eksem, neslefeber, soppinfeksjoner, ringorm, hudinfeksjoner, flass, kløe, vitiligo (avgrenset, pigmentløst hudparti), parasitter, lus, skabb, verkesår, skader, smertefulle ledd og muskler. 

Eukalyptusolje

Den eteriske oljen av eukalyptus er varmende og uttørkende, og har kraftige antiseptiske egenskaper. 

Tradisjonelt er oljen brukt ved forkjølelse, feber, slangebitt, revmatisme og muskelsmerter. Den kan brukes i oljeblandinger til massasje og i badeoljer,. Oljen har en oppfriskende virkning på nervesystemet og kan brukes ved tretthet, dårlig konsentrasjon, hodepine og generell svekkelse.

Eukalyptus ved revmatiske plager

Eukalyptus er et godt å bruke ved  revmatisme og leddbetennelser, særlig når man plages av stivhet og når symptomene blir verre i kalde og fuktige omgivelser. Den betennelseshemmende virkningen bidrar til å få hevelser til å gå ned og til å lindre muskelsmerter. Eukalyptus virker stimulerende på blodsirkulasjonen og bidrar dermed til å varme opp kalde og stive ledd. Ved revmatiske plager brukes eukalyptusolje i form av kompresser, bad, innsmøring og massasje. Eukalyptusolje er en ingrediens i tigerbalsam og mange andre muskelsalver.

Sitrongress

Den eteriske oljen har sitronens forfriskende og antiseptiske egenskaper, men er mer varmende enn sitronoljen. Sitrongress virker styrkende på vev, slik som muskler og hud, og er bra ved trette muskler. Sitrongressolje har en styrkende, bakteriedrepende og astringerende virkning på huden.

Den stimulerer også blodtilførselen til huden og kan brukes ved kroniske revmatiske plager, lumbago og forstuvinger. De styrkende egenskapene til sitrongressolje gjør den fin ved dårlig muskelstyrke. Oljen bidrar til å fjerne urinsyre, den virker styrkende og bedrer blodomløpet i støle og verkende muskler

Bruk;

Spyl eller vask hele dyret med godt lunkent vann

Shamponer godt inn

La den virke i noen minutter, 

Skyll deretter av.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 299.00
(0)
beskytte høvene både under tørre og våte forhold,  forhindre at hoven tørker ut og dermed unngå tørre og sprukne høver.
kr 1,123.75
(0)
slow-release opptak, saltene gradvis tilføres den gastrointestinale trakten for optimal opptak  og nytte av tilskuddet. 
kr 431.25
(0)
Urten virker sårlegende, senebetennelser, leddsmerter, forstuelser, vrikninger, benhinnebetennelser og på øm muskulatur
Sist vist

Meny

Innstillinger