Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Cavalor sw-itch spray

beskytter hesten mot ukontrollert kløe og bidrar til å hindre sommereksem og kløe i halen 

kr 412.50
Stk
  • Stk
Relaterte produkter
Beskrivelse

Cavalor Sw-Itch er spesielt utviklet for hester som er følsomme på grunn av hudirritasjoner eller som klør som følge av værforhold eller insektbitt.
Sw-Itch beskytter hesten mot ukontrollert kløe og bidrar til å hindre sommereksem og kløe i halen ikke relatert til parasitter.
Sommereksem er et resultat av en allergisk reaksjon mot spyttet til en viss type mygg, som hovedsakelig er aktiv ved soloppgang og solnedgang i sommermånedene (fra mars til oktober). Denne reaksjonen forårsaker en kløe som ikke gir seg, slik at hesten gnager på den. Ikke alle hester er allergiske mot denne myggen, og derfor vil reaksjonen også variere fra hest til hest. 

SOMMEREKSEM
Å forebygge er bedre enn å helbrede. Det som skaper problemet er hestens overreaksjon på et ellers harmløst insektsbitt. Utover at islandshesten mangler antistoffene snakker man gjerne også om eventuelle andre årsaker til denne reaksjon som gir eksem – som feilfòring, funksjonsforstyrrelser i indre organer og mangel på mineralstoffer og vitaminer. Det kan finnes veldig mange årsaker til at nettopp din hest har blitt sensibel og har fått allergi/eksem.
Og den ene årsaken utelukker ikke den andre – moa det kan være forskjellige kombinasjoner som gjør slik at din hest har allergi :
som feil fòr som hesten ikke klarer å nyttiggjøre seg (varmebehandlet pellets), vitaminfòr eller annet spesialfòr som inneholder syntetiske stoffer, mangel på vitaminer, dårlig grovfòr, sykdom, parasitter, innemiljø, stress, nedsatt avgiftningsfunksjon
Skal man hjelpe hesten på sikt er det viktig å styrke hestens immunforsvar, hudens motstandskraft og helingsevne.

Symptomene på sommereksem er:
- at man i starten ser rødme og dannelse av små væskefylte blærer
- dernest væskende eksem,
- intens kløe
- hesten klør man og hale, og hårene slites av, og huden irriteres ytterligere
- det kan oppstå dype sår på de angripende områder

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger