Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

GWF immune aid

Immunforsvar, luftveissykdommer, magesår, fordøyelsesproblemer, sommereksem, mugg, hudproblemer, dårlig allmentilstand.

kr 599.00
Velg mengde
  • 3 kg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

GWF Immune Aid
Immunforsvar, luftveissykdommer, magesår, fordøyelsesproblemer, sommereksem, mugg, hudproblemer, dårlig allmentilstand.
GWF Immune Aid er fòrtilskudd som støtter og opprettholder et godt immunforsvar hos hesten.  For hester som plages av ulike sykdommer, eller som trenes hardt har ofte nytte av å styrke hele sitt immunforsvar for å opprettholde sine gode helse eller styrkes slik at den blir raskere bra.

GWF Immune Aid
Inneholder aktive næringsstoffer som

Antioksidanter (x3)
Vitamin C, vitamin E og selen. Tre viktige antioksidanter som jobber sammen i stoffskiftet for å 'tørke opp' frie radikaler.

Curcumin
Curcumin er den aktive ingrediensen i krydderet, gurkemeie. Det er en naturlig og kraftig antioksidant og støtter kroppens normale antiinflammatoriske virkning i forbindelse med vitaminer: C og E og selen.

Glutaminsyre
Glutaminsyre er en naturlig smakforsterker og en viktig ernæringsmessig støtte for tarmhelsen i tider med stress.

Hampolje avledet Omega 3 fettsyrer
Hampolje er trolig den beste kilden til Omega 3-fettsyrer som finnes i planteverdenen. Denne unike kombinasjonen gjør det mulig for dyret å produsere andre essensielle Omega 3-fettstoffer kalt EPA & DHA, som begge vanligvis bare finnes i fiskeoljer og er avgjørende for å opprettholde kroppens naturlige antiinflammatoriske virkning.

Mikroskopisk toksinbindemiddel
En blanding av mikroskopiske absorberende forbindelser som hjelper den naturlige utvisningen av antagonister som finnes i fôr og miljø.

 

MSM (metylsulfonylmetan)
MSM er en kilde til svovel, som hjelper til med å danne tverrbindinger med andre molekyler som opprettholder styrken og integriteten til bindevev. Det er også viktig for fremstilling av kollagen.

 

Oligosakkarider
Oligosakkarider fra gjærcellevegg og konsentrerte havrekli-kilder som hjelper til med å støtte den naturlige utvisningen av antagonister i fordøyelseskanalen og opprettholder et høyt nivå av naturlig immunitet.

Piperine sort pepper ekstrakt
Piperine Black Pepper Extract er et naturlig ernæringstilskudd som hjelper til med å opprettholde absorpsjonen av dårlig beholdt aktivt næringsmiddel, dvs. curcumin.

Vitamin D3 og protein av høy kvalitet
Brukes som en del av oppslutningsprosessen, er vitamin D-bindende protein overført til immunsystemet og bidrar til den naturlige respons av kroppen til tilstedeværelsen av antagonister.

Oatinol er et naturlig høykvalitets oljebasert konsept utviklet av og unikt for GWF Nutrition. Når den er innlemmet i fôret, leverer den følgende fire aktive ernæringsmidler til:

Oppretthold tarmcellens integritet.

Vedlikehold tarmens foring.

Støtt immunforsvaret.

Hjelp absorpsjonen av aktive ingredienser, vitaminer og sporstoffer.

Gala ctolipid naturlige emulgatorer
Galaktolipider er en kombinasjon av sukker og fett molekyler som skaper en perfekt medium for absorpsjon av aktive bestanddeler over tarmveggen.

Naturlige tokotrienolantioksidanter
Tokotrienollignende antioksidanter er en naturlig form for vitamin E. De er 40-60 ganger mer lettere tilgjengelige enn andre former for vitamin E og bidra til å opprettholde integriteten av de cellene som danner foringen i tarmen til hjelp absorpsjon.

Havre-avledede beta-glukaner
Beta-glukaner har prebiotiske egenskaper som støtter fordelaktige bakterier i tarmen for å fremme sunn absorpsjon.

Fosfolipider
Fosfolipider har emulgerende egenskaper, og er blitt vist å aktivt påvirke fordøyelighet av næringsstoffer og absorpsjon.


Daglig fôringsanbefaling

·        Bare bland med hestens eller ponni  normale fôr.

·        1 mål = 100gm (mål inkludert).

 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,125.00
(0)
Elektrolytter med slow-release opptak, saltene gradvis tilføres den gastrointestinale trakten for optimal opptak og nytte av tilskuddet. 
kr 325.00
(0)
 Motvirker sopp og bakterier i huden, tilfører huden både fuktighet, egner seg ved eksem, mugg, sår, hårløse områder, tørr hud ol. 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 599.00
(0)
Immunforsvar, luftveissykdommer, magesår, fordøyelsesproblemer, sommereksem, mugg, hudproblemer, dårlig allmentilstand.

Meny

Innstillinger