Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Relax Mugg & Våteksem

Rød og grønn leire, urteekstrakter for mugg, virus, sopp, eksem, sår

kr 477.50
Velg mengde
  • 750 gram
Relaterte produkter
Beskrivelse

Relax mugg & våteksem

Relax "Lebermoos & Niem" 

Denne blandingen med både rød og grønn leire fra Sør-Frankrike er rik på viktige sporstoffer og mineraler. På grunn av det høye jerninnholdet har rød leire en ekstremt positiv effekt på hudforandringer på en naturlig måte og er spesielt skånsom når den blandes med grønn leire.

Inneholder spesielle urter som har antibakterielle, sopp- og virusdrepende egenskaper som egner seg godt for ulike lidelser som mugg, våteksem og andre bakterielle hudplager. 

Virus, parasitt, midd og soppangrep

Kløe / eksem

Mugg

Insektmiddel

Sår

• Ringblomst

Ringblomst er  er antiseptisk og sårhelende, er den et fint førstehjelpsmiddel både ved større sår og skader, og ved mindre plager som sprukne lepper og skrubbsår. De sammentrekkende egenskapene vil kunne stoppe blødninger og gi rask heling, og dempe betennelser og hevelser. Ringblomst kan i tillegg til å brukes på ulike typer sår, som forkjølelsessår, liggesår, brannsår og solbrenthet, også anvendes på frostknuter, hemoroider, åreknuter, eksem, kviser, spedbarnsutslett og insektstikk.

• Neem anses som en "cure-all", altså en "mirakelurt" som kan helbrede det meste, og er terapeutisk i samme klasse som hvitløk. På samme måte som hvitløk, har neem kraftig lukt. På det gamle indiske språket sanskrit blir neem omtalt som nimba, som er avledet av uttrykket nimbati swastyamdadati, som betyr "gir god helse". Treet kalles i India også for "landsbyapoteket", da alle deler av treet brukes medisinsk, og det kan være til hjelp ved en rekke plager og sykdommer. Bark og blad av neem er tilgjengelig på de fleste indiske markeder.

Neem er et kraftig bakterie-, virus- og soppdrepende middel, noe som synes å skyldes innholdet av limonoider. Frøene til neemtreet inneholder opptil 50 % olje, som kan utvinnes ved kaldpressing.

Utvortes anvendes urten blant annet på utslett,  eksem, neslefeber, soppinfeksjoner, ringorm, hudinfeksjoner, flass, kløe, vitiligo (avgrenset, pigmentløst hudparti), parasitter, lus, skabb, verkesår, skader, smertefulle ledd og muskler. 

• Eqyptisk kummin

kan brukes til hester som har  allergier som eksem, eller luftveisproblemer med pollen eller støv.  Hester med astma bronkitt, hoste, eller andre problemer i luftveiene er disse frøene er godt alternativ da de virker antiparasitt, styrker og stabiliserer immunforsvaret. Det finnes i alt over 100 ulike stoffer som kan ha betydning for god helse som finnes i disse frøene.


For utvendig bruk :

Blanding og bruk

Se video – du blander halvparten av leire 350 gram – halvparten av tinkturen – vann – røres med trepinne og påføres hestens områder.

Bland leire, tinktur og vann i henhold til instruksjonene på etiketten.

Bare bruk den blandede pastaen på de berørte områdene minst en gang om dagen og la den tørke.

Innhold : 

              750 g blanding av soltørket rød og grønn leire fra Sør-Frankrike 

              100 ml tinktur av Neem olje, neemblad tinktur, svart kumminolje, ringblomstekstrakt, trollhassel,levermos

              1 trespatel

Innholdet i en bøtte gir ca. 1,25 kg pasta

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 550.00
(0)
omfattende tilskudd som er godt egnet for hester som har øm og smerter i muskulaturen og sliter med krysslammelser
kr 372.50
(0)
 anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger