Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Cortaflex working dog

Ømhet, smerter i ledd & muskler – som forebyggende eller som terapi 

Les merShow less
kr 685.00
Dager
  • 30 dager
You may also like
Ingen
Beskrivelse

CORTAFLEX WORKING DOG 

·      INNOVATIVE NATURLIGE BESTANDDELER - med AquaLOX® Boswellia -  en  kraftig og effektiv botanikk som støtter felles  helse og komfort . Aqualox® inneholder eksepsjonelt høye nivåer av AKBA ( Acetyl-11-  Keto- Beta- Boswellic Acid),  vist ved en rekke vitenskapelige studier for å støtte hundens egne naturlige antiinflammatoriske prosesser.

·      ESSENTIAL FOR JOINT MOBILITY - Glukosamin, kondroitin og hyaluronsyre er inkludert for å støtte de naturlige leddreparasjonsprosessene for å gi støtdemping og smøring av leddet.

·      Et unikt kollagen type II (b-2Cool®) støtter en immunmediert  mekanisme for å opprettholde sunt bindevev, inkludert brusk, for å opprettholde mobilitet og leddkomfort.

  • Glucosamin og Chondrotin er stoffer som finnes i normal leddvæske, men som ikke blir produsert i tilstrekkelige mengder av leddkapselen dersom det er en inflammasjon i leddet. Disse stoffene er viktige for å gjøre leddvæsken seig slik at det blir bedre "smøring" inni ledde
  • Hyaluronsyre HA
  • Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og inngår i den sunne leddvæsken. Hyaluronsyre sørger for at leddvæsken er viskøs, det vil i praksis si smørende og støtdempende. Hyaluronsyre i tarmen spaltes til glucosamin og glucoronsyre, som begge er viktige byggestein i leddbrusk og leddvæske.

·      ANTIOKSIDANTER og støttende spormineraler for å opprettholde felles helse

·      LETT å mate - velsmakende, lett å mate pulver - bare legg til 1/2 skje (1,5 g) i hundens fôr for små hunder og 1 skje (3 g) til større hunder.

PRODUKTBESKRIVELSE

Cortaflex brukshund gir den høyeste styrke, naturlige ingredienser som støtter leddenes helse og bevegelighet hos hardtarbeidende eller veldig aktive hunder, og de som har kommet i flere år. Vitenskapelig undersøkt og inneholder forhøyede nivåer av viktige forbindelser som glukosamin, kondroitin og hyaluronsyre, så vel som kollagen. Antioksidanter og et høyt konsentrert Boswellia-ekstrakt støtter hundens egne naturlige betennelsesdempende prosesser, for å sikre at hunder kan opprettholde sin aktive livsstil i komfort!

INGREDIENSER OG ERNÆRING

Ingredienser per 3g porsjon

Glukosamin 690 mg

Kondroitinsulfat87mg

Mangan2,1 mg

Hyaluronsyre6,3 mg

Type II kollagen 20 mg

Vitamin C 40mg

AKBA (Boswellia)40mg

(fra AquaLOX Boswellia 78% AKBA)

 

BRUKSANVISNING

Fôringsanvisninger per dag:

Små hunder (<20 kg): Tilsett 1,5 g pulver i maten  og bland grundig 
Store hunder (> 20 kg): Tilsett 3 g pulver i maten  og bland grundig 

Ca. 3g målebeger vedlagt

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 545.00
(0)
naturlige alternativ ved soppinfeksjoner, bakterieinfeksjoner, virus og parasitter - naturens antibiotika
Sist vist

Meny

Innstillinger