Everyday Vitamins & Minerals Equine America

Multivitamin med pre og probiotica, mineraler og sporstoffer. Kan gis til alle hester.

Egner seg godt til avlshopper og unghest.

Les merShow less
Tilbud
kr 459.20 kr 574.00
Velg mengde
  • 1,5 kg
  • 5 kg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Denne multivitamin inneholder over 25 viktige vitaminer, mineraler og sporstoffer. OBS! 24 timers karens!

Sammen med probiotika og prebiotika, er hverdagsvitaminer og mineraler den ideelle måten å bidra til å sikre optimal helse og ytelse hos hester og ponnier på fôrbaserte dietter eller lavt inntak av kraftfôr.

De balanserte nivåene av viktige sporstoffer og viktige antioksidant vitaminer er også egnet for å støtte vekst og utvikling hos ungdyr og avlshopper.

Fôr bør danne grunnlaget for alle hestefôr, men mange beiter har lite nøkkelmineraler, og bevarte fôr som høy og slått kan miste mye av vitamininnholdet ved tørking og lagring. Mange hester og ponnier trenger ikke de ekstra kaloriene fra forsterket kraftfôr, og dette kan bety at deres fôrbaserte diett kan inneholde viktige mineraler og vitaminer.

Daglige vitaminer og mineraler gir en kostnadseffektiv, enkel måte å gi viktige mikronæringsstoffer som vitamin A for immunsystemet, sunn hud og syn, vitamin D for sterke bein, antioksidanten Vitamin E for muskelhelse og B-komplekse vitaminer for blod helse, immunforsterkning og energiproduksjon for at kroppsceller skal fungere korrekt.

Viktige mineraler, inkludert kalsium og fosfor, hjelper til med å bygge og vedlikeholde sterke bein og muskler, og magnesium hjelper til med å støtte nervesystemet.

Sporelementer, inkludert kobber, sink, mangan, jod, selen og jern, spiller alle viktige roller i bein, muskler og opprettholder helse og velvære.

Probiotika og prebiotika inkludert i daglige vitaminer og mineraler bidrar til å støtte et sunt tarmmikrobiom, som er avgjørende for å holde immunsystemet i gang, for å produsere energi for å gi kroppsvarme for å holde hester og ponnier varme, og for å fordøye fiber for å produsere energi som brukes til å vedlikeholde kroppsvekt og på jobb.

Everyday Vitamins & Minerals pulver blandes nøye på en velsmakende alfalfa -base, som også gir viktige aminosyrer, sammen med tang, en naturlig kilde til mange næringsstoffer.

Hva er fordelene med daglige vitaminer og mineraler?

Kostnadseffektiv måte å gi viktige vitaminer og mineraler for hester og ponnier på fôrbasert diett eller lavt konsentrert fôrinntak for å opprettholde helse og velvære.

-Lav på stivelse og sukker og egnet for hester og ponnier som er utsatt for laminitt.

-Inneholder en blanding av organiske chelater og uorganiske mineralsalter for optimal biotilgjengelighet

-Egnet for unghest, føll og avlshopper å støtte vekst og utvikling.

-Velsmakende og lett å blande i fôr. Selv også til kresne hester.

Inneholder både probiotika og prebiotika å støtte tarmmikrobiom og immunsystemet i perioder med potensiell forstyrrelse, for eksempel bytte av gårdsplasser eller nye fôrvarer.

For hester på 500-600 kg: 50 g per dag. For 300-450 kg ponnier: 30g per dag. Maks 50 g per dag.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn