0

Handlekurv

Sum: (0.00 kr.)
Gå til kasse

HEST

PLEIEMIDLER

HESTE-UTSTYR

HUND & KATT

 

Kaolin TherpyClay Poultice

 

Kaolin Therapy CLAY tilbyr et veldig effektivt alternativ når det trengs en mer intensiv behandling ved ulike sene, ligament eller leddbetennelser, overanstrengelser. 0 karens

”Poultice” er en grøtaktig leire med terapeutiske egenskaper for sener & ligamenter, ledd.   De vi tilbyr har vi valgt ut nettopp fordi de egner seg ekstra godt til hester med sene & ligamentskader.   
48 timer etter en skade kan man lage et ”grøtomslag” og la sitte på over natten – på morgenen vaskes det av med lunkent vann.  Vi anbefaler 7 dagers behandling – 2-3 opphold og 7 dagers behandling.
Vi anbefaler alltid å vaske området først med lunkent vann, deretter legge på ”poultice” som gjerne kan være satt i vannbad først for å varmes opp før leiren legges på benet.  Husk at man ikke skal ha vann i ”poulticen”

Kaolin Therapy CLAY         0 karens

Kaolin har en rekke terapeutiske egenskaper og brukes i medisin ved ulike skader eller betennelser, og for hest er den meget effektiv for ulike

- sene og ligamentskader - betennelser

- overanstrengelser i sene og ledd

- ledd smerter og betennelser

- ved akutte tilstander ved hevelser og overanstrengelser

 Kaolin Therapy CLAY  tilbyr et veldig effektivt alternativ når det trengs en mer intensiv behandling ved  ulike sene, ligament eller leddbetennelser, overanstrengelser. Når denne spesielle terapileiren legges som omslag  letter smerten og reduserer betennelsen uten at annen behandling forstyrres.

Denne terapileiren er også tilsatt hjelpestoffer som bidrar til en effektiv behandling. Grøten trekker ikke inn i hestens system.
0– karens    Derfor vil det ikke hindre hesten i dens evne til å starte i løp eller konkurranser.

Naturmedisinsk leire - har spesielle egenskaper som gjør det slik at denne bidrar til å redusere hevelse, smerte, betennelse
Derfor bruker vi denne til ulike sene & ligamentskader både som behandlende og som forebyggende
Omslag & behandling – Naturmedisinske omslag
Etter 48 timer kan sene & ligamentene behandles med naturmedisinske omslag som er med på å reparere skaden.   
Disse omslagene kan også brukes som forebyggende.