Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

LAMIPRO Global Herbs

For hester som sliter med forfangenhet, også til forebyggende bruk.

Urteblanding laget av Vetrinær S. Ashdown. 

kr 450.00
Velg mengde
  • 500 ml
  • 1 Liter
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Laminitis Prone Supplement - flytende urteblanding for hester som lett blir forfangen – kan brukes både som terapi og forebyggende
Laminitis Prone Supplement  er utviklet for hester med tendens til forfangenhet eller som er utsatt for å bli forfangen.
Spesialtilskudd er laget for hestens fordøyelse slik at den tåler fòret/gresset bedre og støtter avgiftningsfunksjonen hos hesten.
Laminitis Prone supplement er et ren urteblanding med utvalgte urter som er gunstig for hest.
Veterinær Stephen Ashdown MA, MSCC Vet Med har utviklet Urte-serien spesielt for hester.   Han har spesialisert seg på blandinger med urter og ekstrakter i sitt virke som veterinær og utviklet disse produktene nettopp med tanke på hest. Produktene vil ikke være en erstatning for veterinærbehandling av din hest, men som et supplement.  
Sunn-hest er en faghandel - (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 236.25
(0)
 beskytter hoven mot ulike bakterier og urin fra underlaget i boksen (sur stråle, White line, bakterie angrep i hoven, knusning, hovbyll)
kr 694.00
(0)
 beskytter hoven mot ulike bakterier og urin fra underlaget i boksen (sur stråle, White line, bakterie angrep i hoven, knusning, hovbyll)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger