Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Vetroflex PET

For hund og katt Leddbetennelse, leddsmerter, forkalkninger, betennelse i sene og leddbånd

kr 750.00
Velg mengde
  • 300 gram
Tomt på lager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Vetroflex PET- Hunder & katter - 300 gram
Leddbetennelse, leddsmerter, forkalkninger, betennelse i sene og leddbånd
100% naturlig, trygt for langsiktig bruk uten bivirkninger. Inneholder ingen forbudte stoffer - en boks på 300 gram holder i ca 100 dager for en normalt stor hund.

HVA DET GJØR
Gir byggesteinene (peptider) for den naturlige biosyntesen av leddbrusk.
Tilbyr rask og maksimal absorpsjon.
Støtter hunder og katter som er utsatt for stivhet.
Støtter kroppens naturlige evne til å opprettholde ledd, bindevev, bindevev og bindevev.
Støtter den naturlige aldringsprosessen.
Representerer en unik og bevist tilnærming til å håndtere felles helse.
Fri fra forbudte stoffer.
Tilbyr en trygg form for støtte, som kan brukes langsiktig.

Vetroflex Pet  - collagen II er bra for hunder & katter som sliter med leddbetennelse, leddsmerter, forkalkninger, betennelse i sene og leddbånd
Vetroflex Pet er et målrettet supplement som inneholder en helt naturlig proprietær peptidblanding av hydrolysert kollagen 
Vetroflex Pet har blitt vitenskapelig formulert for å hjelpe hunder og katter opprettholde smidig bevegelse og fleksibilitet. 
Vetroflex Pet inneholder ingen NSAIDs og er trygt å bruke på alle hunder og katter.
 Nordamerikanske forskere har funnet kollagen kan være en mer effektiv behandling av leddgikt på dyr enn glukosamin og chondroitin.

VETROFLEX Pet  - collagen II  "mer effektivt enn glucosamin/chondroitin" - for ledd - viser nå oppsiktsvekkende studier.
I den nylig skrevet artikkelen fra The Horse magazine, skriver at collagen II lover bedre utsikter for hester med leddbetennelse.  Studie/artikkel "collagen shown more effective for arthritich horse" the Journal of Veterinary Pharmacology and Therapeutics skriver at collagen II vil gi merkbart bedre resultater enn glucosamine/chondroitin i behandling av athritis - leddbetennelse hos hest.

Kollagen II hjelper på reperasjon  og fornyelsen av ligament, og gi mere råmateriale til bruskreparasjon og –  gjenoppbyggelse. 
Kollagen II er den mest perfekte protein for knokler og ledd. Det gir den strukturelle matrisen for ledd, bein, sener og bindevev,

HVORDAN DET FUNGERER
Tillskuddet gir næringsstøtte  for sunn brusk i kjæledyrets ledd, leddbånd og sener er grunnleggende for komfort og generell helse, men slitasje kan forekomme i alle aldre, og aktive kjæledyr er spesielt utsatt.
Brusk beskytter dyrets ledd og bein mot friksjon forårsaket av hverdagens bevegelse. Leddbrusk danner et hardt glatt belegg på enden av hvert ben. Den inneholder kollagen og proteoglykaner som knytter sammen med kollagenet for å danne et meshlignende vev slik at brusk kan bøye og absorbere fysisk sjokk. Kollagen er det mest overflødige proteinet i kroppen. Det gir den strukturelle matrisen for bein, ledd og bindevev og er derfor en viktig komponent i fellesomsorg, helse og mobilitet.

Vetroflex Pet har blitt vitenskapelig formulert for å skape den optimale blandingen av aminosyrer for å etterligne de strukturelle komponentene i brusk og stimulere kollagenproduksjonen ved kondrocyter innebygd i den ekstracellulære matriksen.
Vetroflex Pet er et rent peptidproteinkompleks som har vært vitenskapelig formulert for å sikre rask og maksimal absorpsjon for at kjæledyret ditt skal kunne styrke og beskytte leddet.
Vetroflex Pet arbeider ved å beskytte brusk og synovial væske mot forverring mens stimulering av bruskcellene for å fremme mer kollagen og proteoglykaner. Vetroflex Pet har samme aminosyresammensetning som kollagen og forsyner aminosyrene slik som glycin og prolin, av særlig betydning for syntese av kollagen.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 570.00
(0)
 komfort og mobilitet ved hjelp av en kraftig urte-formel som virker beroligende på ledd, muskler, leddbånd og sener.
kr 299.00
(0)
Til hund i rehabilitering eller som forbyggende. Opprettholdelse av mobilitet og bevegelse i ledd. I perioder med rehabilitering etter skade, stivhet, låsninger
kr 250.00
(0)
Veterinærbesøk, transport, separasjonsangst, redd for skremmende lyder, endringer i miljøet. Fôrtilskudd til hund og katt som bidrar til å redusere stressrelatert adferd.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 599.00
(0)
Hesten orker mere - utholdendhet og prestasjon, bland i drikkevann og hesten drikker bedre
kr 299.00
(0)
Til hund i rehabilitering eller som forbyggende. Opprettholdelse av mobilitet og bevegelse i ledd. I perioder med rehabilitering etter skade, stivhet, låsninger
Sist vist

Meny

Innstillinger