0

Handlekurv

Sum: (0.00 kr.)
Gå til kasse

Kontakt /retur

PERSONVERN

Firma Ulf H Monie, Sunn-hest lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort vil det bli benyttet en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss.”

Kontaktinformasjon:

Sunn-hest
v/Ulf og Renata Monie
Adresse: Soltun gård, 2264 Grinder
Tlf. 0047 93607896
Email
: post@sunn-hest.no
Web:
https://www.sunn-hest.no

Veiledning om produkter og sammensetning
Til tider får vi veldig mange forespørsler om hvilke produkter som egner seg til akkurat din hest.   Dessverre klarer vi ikke å besvare alle henvendelser da tiden ikke strekker til.
Vi forsøker nå å lage ulike produktveiledere så gjør det enklere for kundene å velge rett produkt.  Vi forsøker vårt beste til å gjøre alle kunder fornøyde men dessverre har vi ikke alltid tid til å sette opp fòrforslag til alle våre kunder.

BETALING
 

 
Vi kan nå tilby flere ulike betalingsmåter enten via  KORT Visa/Mastercard eller via Klarna - faktura. 

KJØP NÅ - BETAL SIDEN 
Velger du Klarna har du ulike betalingsmuligeter du får varen med faktura og kan selv bestemme når du vil betale. 
 
Klarna konto selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned, så lenge det er høyere en fakturaens minst å betale beløp..
Når du handler med Klarna konto samler du dessuten alle kjøp på en faktura. En annen smart ting er at vår delbetalingstjeneste er helt utformet for nettet. 
Det betyr at du slipper vanskelige skjemaer og innlogging og i stedet bruker personnummeret ditt når du handler.
Når du skal betale  får du tilbud om betale på 14 dager, 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder.
 
 
FRAKT - FORSENDELSE
For pakker som veier over l kg sender vi som registert postpakke med posten og pakken kan spores. For småpakker under l kg sender vi som "småpakke" denne får vi ingen kvittering for forsendelse og kan ikke spores i posten.  Blir pakken borte kan vi ikke erstatte denne.  Om du bestiller under l kg og ønsker registert postpakke ta da kontakt med Sunn-hest.
 
Pris for småpakke       under   l kilo  kr  67,-
Pris for registert pakke over   l kilo  kr 160,-
Pris for registert pakke over   10 kilo kr 239,-
                     
Bestillinger fra Sverige, Danmark, Tyskland eller andre land - vennligst send ordren til email: post@sunn-hest.no 


Ved spørsmål om produkter ol ta gjerne kontakt på email eller telefon

PRISER
Alle oppgitte priser er i norske kroner inkl. moms eksklusive frakt.

RETUR & ANGRERETT
Du har 14 dagers angrerett på varer som ikke er spiselige. E
n vare som skal returneres skal returneres i ubrukt og i samme stand som da du mottok varen.  Varens originale emballasje skal også medfølge.   Du betaler selv returportoen.
Vi kan ikke ta i retur urter, vitaminblandinger ol som er spiselig vare.  
For varer som er på salg tar vi heller ikke i retur. 

Uavhentet pakke: om pakken ikke blir hentet ut belastes kunden med porto tur & retur og gebyr på kr300,- dette da vi ønsker å unngå dette.

Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven).
Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand.

Reklamasjon
Du kan reklamere på en feil eller skadet vare innen 14 dager.  Vilkår for at varene skal kunne byttes, er at de er ubrukte, originalpakningen er uskadd.
Varen skal ikke sendes i retur som oppkrav - denne vil da ikke bli hentet ut.

Firma Ulf H Monie, Sunn-hest.no  Org. 976263456 er forhandler av alle produktene du finner på denne nettbutikken er og ansvarlig for alle transaksjoner gjennom Firma Ulf H monie sender ikke varer til land i strid med restriksjoner i henhold til OFAC, EU og FN”