Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Polar Powder Cold Pak

Magnetterapi & kjøling - av ledd, muskler, sene - ved smerter, hevelser, betennelser, før og etter trening

Tilbud
kr 494.70 kr 582.00
Par
  • Par
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Polar Powder Cold Pak med magnetisk terapi, den første og eneste magnetisk ladede cold-pack terapi.   Produktet er patentert og utviklet for å bidra til mere effektiv terapi for betennelser og øke blodsirkulasjonen til områder som trenger behandling.
Gjennom kombinert terapi av kulde og magnetterapi , fungerer produktet i forbindelse med kroppens naturlige helbredelsesprosess for å fremme raskere healing og mer effektiv smertelindring. 

Kjøle-paden  har et mykt, bøyelig, ikke-toksisk, magnetisk ladet pulver som sprer seg kaldt jevnere og forblir kaldt lenger enn vannbaserte og gelbaserte formuleringer. 

En meget fleksibel og behagelig  belegg – som  er enkel å sette på og festes med karborrebånd.  
Belegget   kommer parvis og består av:
2 stk myke quiltet belegg m lommer for coldpack m magnetterapi
Belegget
Er laget av Polycotton ytre, quiltet til en fiberkjerne med en bomulls rik håndkleforedling og en integrert lomme for ColdPak © med krok og løkkefasthet som løper ned hele lengden av belegget eliminere behov for stropper.   Siden belegget er mykt og innlegget som kjøler er tynt og bevegelig så er det enkelt å flytte rundt på ulike steder på hesten.
Polar ColdPak  with magnetic therapy©
Polar ColdPak © er løsbar og gjenbrukbar, og er spesielt utviklet for å kjøle seg etter hardt trening eller skade. ColdPak er fylt med et nano-komposittpulver som forblir formbar når det er frosset, slik at det kan støpes komfortabelt rundt sener eller ledd eller andre steder på hesten.
ColdPak © kan er enkel å legge i belegget som gjør det effektivt og hygienisk å bruke og av hestenes ben.  Den forblir ren i lommen og kan lett fjernes for å fryses igjen. De er 50% lettere enn tilsvarende størrelse gelpakker og gjenbrukes i opptil 300 ganger. 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger