Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

W-ICE HAS par

Effektiv kjøling av haseledd -  bakketrening, galopp, trykkvogntrening, sprang, dressur, western

kr 499,00
Par
  • Par
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

W-ice wrap
Kjølebelegg med karborrebånd – for effektiv kjøling av has.
Ved trening av hest hvor hasen får ekstra belastning – bakketrening, trykkvogn, galopp, sprang mm er det bra å kjøle ned  hasen etter trening.
Se bildet som viser hasens anatomi - hasen er et av de mest kompliserte og hardest belastede leddene i hestens kropp.
Mye av det vi ber hesten om, krever sterke og velfungerende haser, enten det gjelder trykkvogntrening,  dressur, sprang eller westernridning på høyt nivå, eller rett og slett å gå opp eller ned en bakke.

Hasen tilsvarer menneskets ankel. På grunn av hestens anatomi er hasen alltid til en viss grad bøyd. Det gjør den i stand til å absobere støt og motvirke belastningene som oppstår når hestens ben treffer bakken. Hasen består av seks knokler, fire strekksener, tilsammen åtte sideligamenter og to bøyesener. I tillegg løper den store akillessenen fra muskulaturen på baksiden av låret og fester på hasespissen.

Haseleddet er egentlig fire separate leddavdelinger som er satt sammen til en større struktur. Den øverste leddavdelingen, det store haseleddet, står for mer enn 80% av bøyeevnen. Under dette finnes tre mindre leddavdelinger, som i liten grad kan bøyes, men hvor knoklene kan gli mot hverandre og absorbere støt som oppstår når framoverbevegelsen stanses idet hestens ben møter bakken.

«Ubalanserte høver gjør hasene, og andre ledd, mer utsatt for belastningsskader.» Høvene må være riktig balanserte, slik at kronranden er parallell med bakken og hovveggen i flukt med koden. Ubalanserte høver gjør hasene, og andre ledd, mer utsatt for belastningsskader. (kilde sportshest)

Sunn-hest er en faghandel - (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger