Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

WINERGY VENTIL-ATE

En unik blanding av urter, antioksidanter og vitamin C for øvre og nedre luftveier

kr 799,00
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Velg mengde
  • 2,7 kg
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Winergy Ventilate
For hestens luftveissystem
Inneholder ulike antioksidanter, urter som virker slimløsende og vitaminer for å styrke hesten.

Winergy Ventil-Ate®
Inneholder en unik blanding av antioksidanter som hjelper hesten til å opprettholde sunne luftveier ved at det styrker din hest s naturlige forsvarsmekanismer i lungene.
Sunne og velfungerende luftveier er viktig for din hests generelle trivsel. Hesten puster inn ca 70 000 liter luft daglig. Dette gjelder for en hest som ikke er i trening – hester i trening puster enda mer luft.
I dagens miljø inneholder luften flere partikler fra luftforurensing, pollen, støv etc. Disse partiklene kan påvirke hestens lunger, og ofte hele kroppen. Lungene har naturlige forsvarsmekanismer mot mange av disse angrepene. Ledende veterinærer og ernæringseksperter mener at ernæring kan ha en positiv effekt for å hjelpe hesten med å opprettholde sunne og friske luftveier.

COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) er nok den mest vanlige luftveislidelsen på hest. Den senere tid er COPD også referert til som RAO (Recurrent Airway Obstruction) COPD er en av de eldste sykdommer dokumentert på hest og minner om astma på mennesker. Det antas at ca 50% av alle oppstallede hester lider av COPD i større eller mindre grad. Symptomene spenner fra nedsatt toleranse i forhold til trening, hoste, slim og pustevansker.

Studier viser at ved en rekke sykdommer, deriblant luftveislidelser, hos både mennesker og hester oppstår det en ubalanse mellom oksidanter og antioksidanter.

Nyere forskning utført av WALTHAM i samarbeid med ANIMAL HEALTH TRUST i Newmarket viser at antioksidanter, og særlig vitamin C hjelper hesten til å vedlikeholde lunger og luftveier. Disse studiene viste at man hos hester med COPD og inflammasjon i lungene fant et lavere innhold av vitamin C i ELF (Epithelial Lining Fluid; væsken som omgir lungene) enn hos friske hester.

Forskere mener også at et tilskudd av antioksidanter vil opprettholde sunne og friske luftveier og lunger. Det menes også man oppnår bedre effekt ved å fôre en blanding av ulike antioksidanter enn ved å en enkelt antioksidant.

Forskning utført av WALTHAM viser at WINERGY VENTIL-ATE®  har postiv effekt for hester med nedsatt respirasjonsfunksjon samt for alle oppstallede hester for å styrke hestens naturlige forsvar av lunger og luftveier.

WINERGY VENTIL-ATE® bør vurderes til alle hester, og særlig for konkurransehester som er avhengige av et optimalt fungerende respirasjonssystem.

Som følge av resultatene fra forskningen som ble utført av WALTHAM  vitamin C inkludert i WINERGY VENTIL-ATE®.  Forskning antyder at ikke alle former for vitamin C som tilføres oralt er tilgjengelige for hesten. Forskning viser at formen for vitamin C som er benyttet i WINERGY VENTIL-ATE® er tilgjengelig for hesten, slik at den klarer å nyttiggjøre seg av denne.

Resultene fra forskningen utført av WALTHAM er benyttet i utviklingen av WINERGY VENTIL-ATE® sammen med ingredienser som inkluderer urter og krydder som rosmarin, hvitløk og muskat. Dette tilfører din hest en rik og og naturlig sammensetning av antioksidanter som vitamin E og C, selen og karoten (f.eks. fra erter og mais),

Dosering

Mindre enn  450 kg        50g  (1 måleskje)
450-600 kg                       100 (2 måleskjeer)
Mer enn                           600 kg   150 (3 måleskjeer)

WINERGY VENTIL-ATE® inneholder ingen forbudte stoffer i henhold til FEIs regelverk.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 352,50
(0)
stimulerer appetitten - godt for øvre luftveier, ulike mage og tarmforstyrrelser
kr 493,75
(0)
 hoste, bronkitt, astma, lungebetennelse, forkjølelse, influensa, bihulebetennelse, hemmende på bakterier, sopp og parasitter
kr 11 500,00
(0)
Få topp prestasjon og utholdenhet - Forkjølelse, Allergi, Hoste, Slim, Nedre og øvre luftveier
kr 198,00
(0)
desinfeksjonsmiddel mot ringorm, kverke, salomonella og bakterier - spray henger, utstyr, stallboks
kr 276,00
(0)
Styrker hele kroppen og øker toleransen for stress, motvirker utmattelse og virker inn på prestasjon og utholdenhet
Sist vist

Meny

Innstillinger