Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grønn leire Velay*

1,5 kg – klar til bruk - Betente sår, hevelser. lymfangitt, gnagsår, mugg, infeksjon, på ringorm og eksem, underhudsbetennelse, Shore shins

kr 448,00
Velg mengde
  • 1,5 kg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Velay grønn leire ferdig til bruk 1,5 kg
Velay grønn leire har bakteriehemmende og drenerende effekt. Kan brukes på mindre sår, hudavskrapninger, gnagsår, mugg, ringorm, eksem og ved belastnings- og trykkskader, sår, lymfangitt, mugg, ringorm, shore shins, fordøyelse

Velay grønn leire er 100% naturlig og påføres utvortes eller som omslag.
Påføres området som skal behandles i 1 cm tykkelse mot hårets retning. La virke i 1 til 2 timer og vask av. Gjentas om nødvendig eller til såret/skaden er leget.
Forhåndsregler ved bruk:
Fest lokket skikkelig etter bruk. Brukt leire skal ikke brukes igjen.
Følsom for lave temperaturer, oppbevares i romtemperatur.

Denne grønne leiren er klar til bruk

Bruksområder:

Betente sår, ved hevelser som for eksempel. lymfangitt, gnagsår, mugg, infeksjon, på ringorm og eksem, underhudsbetennelse (benhinne). Shore shins

Grønn leire er rik på mineraler, sporstoffer, enzymer og rester fra organisk materiale. Dette er et rent naturprodukt og har blitt brukt innen naturmedisin gjennom århundrer.
Kiselinnholdet er på hele 44% og har en gunstig effekt på hudens og bindevevets elastisitet. Dette er nødvendig når vev og muskler skal bygges opp og rehabiliteres etter skader, og leiren trekker til seg bakterier og avfallstoffer.


Grønn leire er meget effektiv leire som er aktivert gjennom soltørking i minst 1000 timer - den er sol-energetisk.  Denne spesielle tørkingsprosessen gir leiren evnen til å utveksle stoffer.  d.v.s. avgi mineraler, sporstoffer m.m. og å suge opp bakterier, avfallstoffer m.m.
Leirens rensende egenskap har vært kjent meget lenge. Den trekker ut bakterier og nøytraliserer. Erfaringer viser at ved bruk av grønn leire blir det ingen eller minimalt med betennelser. Den tilfører virksomme stoffer som opprettholder likevekten og øker blodgjennomstrømningen slik at sår gror fortere og man unngår arrdannelse.
Derfor har grønn leire vært meget populært blant hesteeiere da den har et meget bredt virkeområde både utvendig og innvendig bruk.

Utvendig  smøres leiren på i et tynt lag og skal bli værende på til leiren har tørket. Vaskes deretter av med godt lunkent vann. Dette gjentas 1-3 ganger i uken til såret eller muggen er forsvunnet..
Den kan legges som kompress: Grønnleiren smøres da tykt på (3-6mm) og dekkes med plastfolie. Legg så på en bandasje som holder det hele på plass. Kompressen skal holdes fuktig under hele behandlings tiden. Kan ligge på over natten. Skyll med lunkent vann, og gjenta behandlingen til problemet er borte. Svært gunstig på sår som ikke vil gro. 
Leiren er grov og må stå i vann 1 – 2 timer før bruk
Påføres området som skal behandles i 1 cm tykkelse mot hårets retning. La virke i 1 til 2 timer og vask av. Gjentas om nødvendig eller til såret/skaden er leget.

Kompress
Kan også legges som kompress: Grønnleiren smøres da tykt på (3-6mm) og dekkes med plastfolie. Legg så på en bandasje som holder det hele på plass.  Kompresset skal holdes fuktig under hele behandlings tiden og kan ligge på over natten. Skyll med lunkent vann, og gjenta behandlingen til problemet er borte. Svært gunstig på sår som ikke vil gro. 

 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 776,00
(0)
skader i ledd eller muskler - om hesten lett får melkesyre - hovne ben - lymfangitt 
kr 278,00
(0)
«Naturens» penicillin –  ved infeksjoner, nyttig ved galler, problemer i øvre luftveier og løsner slim, bihulebetennelse, bronkitt, fordøyelse
kr 285,00
(0)
bekjempe magesår  – og magekatarr, tynntarms- og tykktarmsbetennelse (ødelagte slimhinner i tarmen)  samt stoppe diare.   
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 448,00
(0)
1,5 kg – klar til bruk - Betente sår, hevelser. lymfangitt, gnagsår, mugg, infeksjon, på ringorm og eksem, underhudsbetennelse, Shore shins

Meny

Innstillinger