Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grønn leire 3 kg grov*

3 kg grov - pulver - Betente sår, hevelser. lymfangitt, gnagsår, mugg, infeksjon, på ringorm og eksem, underhudsbetennelse, Shore shins

kr 406.25
Velg mengde
  • 3 kg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Grov 3 kg – må blandes - pulver

Argiletz Grønn leire
sår, lymfangitt, mugg, ringorm, shore shins, fordøyelse
Grønn leire som er grovkornet


Bruksområder:

Betente sår, ved hevelser som for eksempel. lymfangitt, gnagsår, mugg, infeksjon, på ringorm og eksem, underhudsbetennelse (benhinne). Shore shins

Grønn leire er rik på mineraler, sporstoffer, enzymer og rester fra organisk materiale. Dette er et rent naturprodukt og har blitt brukt innen naturmedisin gjennom århundrer.
Kiselinnholdet er på hele 44% og har en gunstig effekt på hudens og bindevevets elastisitet. Dette er nødvendig når vev og muskler skal bygges opp og rehabiliteres etter skader, og leiren trekker til seg bakterier og avfallstoffer.
Grønn leire er meget effektiv leire som er aktivert gjennom soltørking i minst 1000 timer - den er sol-energetisk.  Denne spesielle tørkingsprosessen gir leiren evnen til å utveksle stoffer.  d.v.s. avgi mineraler, sporstoffer m.m. og å suge opp bakterier, avfallstoffer m.m.
Leirens rensende egenskap har vært kjent meget lenge. Den trekker ut bakterier og nøytraliserer. Erfaringer viser at ved bruk av grønn leire blir det ingen eller minimalt med betennelser. Den tilfører virksomme stoffer som opprettholder likevekten og øker blodgjennomstrømningen slik at sår gror fortere og man unngår arrdannelse.
Derfor har grønn leire vært meget populært blant hesteeiere da den har et meget bredt virkeområde både utvendig og innvendig bruk.

Utvendig  smøres leiren på i et tynt lag og skal bli værende på til leiren har tørket. Vaskes deretter av med godt lunkent vann. Dette gjentas 1-3 ganger i uken til såret eller muggen er forsvunnet..
Den kan legges som kompress: Grønnleiren smøres da tykt på (3-6mm) og dekkes med plastfolie. Legg så på en bandasje som holder det hele på plass. Kompressen skal holdes fuktig under hele behandlings tiden. Kan ligge på over natten. Skyll med lunkent vann, og gjenta behandlingen til problemet er borte. Svært gunstig på sår som ikke vil gro. 
Leiren er grov og må stå i vann 1 – 2 timer før bruk
Påføres området som skal behandles i 1 cm tykkelse mot hårets retning. La virke i 1 til 2 timer og vask av. Gjentas om nødvendig eller til såret/skaden er leget.

Kompress
Kan også legges som kompress: Grønnleiren smøres da tykt på (3-6mm) og dekkes med plastfolie. Legg så på en bandasje som holder det hele på plass.  Kompresset skal holdes fuktig under hele behandlings tiden og kan ligge på over natten. Skyll med lunkent vann, og gjenta behandlingen til problemet er borte. Svært gunstig på sår som ikke vil gro. 

Innvendig blandes leirpulver med vann, pulveret synker til bunnen og dyret skal ha fri tilgang til dette drikkevannet.
Gi Ca en neve pulver til 10 liter vann. Gi en kur på ca 1mnd.  Hesten bør ha tilgang til vann uten leire også så den kan velge selv om den ønsker å drikke blandingen.

Hvordan blande tørr grønn leire
Beregn ønsket leire som skal brukes, og bruk helst plastbøtte til dette.   Fyll på med vann og prøv deg fram til ønsket konsistens på leiren.     Den grove leiren må ligge i ca 2 timer for å løsne opp.

 

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 343.75
(0)
bekjempe magesår  – og magekatarr, tynntarms- og tykktarmsbetennelse (ødelagte slimhinner i tarmen)  samt stoppe diare.   
kr 325.00
(0)
«Naturens» penicillin –  ved infeksjoner, nyttig ved galler, problemer i øvre luftveier og løsner slim, bihulebetennelse, bronkitt, fordøyelse
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger