Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Verm-X Katt

Naturlig markekur til katt i form av godbit.

Les merShow less
kr 225.00
Velg mengde
  • 60 gram
  • 120 gram
Beskrivelse

Verm-X - naturlig markekur til katt 
Det tilbys nå en naturlig måte å holde kontroll på dyrets sunne tarmflora til både hester, hunder, katter, fugler, gårdsdyr, eksotiske dyr og kjæledyr. Urter som i århundre har vist seg effektive og som du kan lese mer om under "The Power of Herbs".

Verm-X er et naturprodukt og gir en mild, men kraftig og effektiv avmarkning av katten.
Dette er den første produktet av sitt slag og er blitt meget populær blant de som ønsker et alternativ til vanlig markekur.

Verm-X for katt er laget av de reneste og beste ingrediensene. Blandingen inneholder bl.a. ekstrakt av kylling og laks, sammen med en prebiotisk blanding av urter som forsterker næringsopptaket og de naturlige tarmbakteriene.  I tillegg inneholder de spesielle urtene tilpasset kattefamilien. Bitene er uimotståelig smakelig og kan brukes som belønning, blandes i maten, eller brukes i aktivitetsleker. Passer til både kattunger, voksne og eldre katter.

Verm-X smaker godt og det har ikke vært rapportert noen resistensproblemer.

Verm-x inneholder 11 ulike urter og ikke alle er virksomme mot parasitter men de øvrige er blodrensende og urter for fordøyelsen.

Verm-X  gis tre dager etter hverandre hver måned, flytende kan blandes lett i maten og er et mer økonomisk alternativ for avlsbesetninger.

Noen fordeler med Verm-X
Ved å gi Verm-x til sitt dyr er en naturlig måte å opprettholde en god hygiene i tarmen.  Regelmessig bruk av Verm-x bidrar til et mer helsemessig dyr

Verm-x er mildt for fordøyelsen og passer derfor ekstra bra for eldre dyr og konkurranse hunder, ettersom de naturlige ingrediensene ikke påvirker prestasjonen hos dyret

Verm-x har ingen residens problemer rapporter

Verm-x lages av kvalitetsmerket, rene, ikke GM , naturlige ingredienser

Verm-x kan gis til alle dyr

Dosering: 2 biter pr dag – 60 g boks holder i 30 dager

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
3 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 325.00
(0)
Styrke immunforsvar og beskytter mot forkjølelse og infeksjoner, anbefales ved allergier og hudsykdommer. Naturlig kilde til vitamin C. Eldre hester.
Sist vist

Meny

Innstillinger