Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

UlsaGon Thunderbrook

styrker tarmen, motvirker allergier, styrker sårheling og betennelser i hele fordøyelsen

kr 799.00
Velg mengde
  • 1 kg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

UlsaGon inneholder en rekke planteekstrakter og mineraler som er med på å gjenopprette et godt tarmsystem.  
Hester som kan ha nytte av dette fòrtilskuddet:
-    hester som er sensible i gjortleie – blir sure når man strammer gjorten
-    veldig opptrukket
-    spiser jord, sand, trevirke, sin egen avføring
-    tygger – skjærer tenner
-    sliter med diare - for å styrke tarmen

UlsaGon inneholder Lecithin, Aloe Vera, Beta glukaner, kalsium og magnesium karbonat og sitrus pektin.

Lecithin er godt studert i sin evne til å behandle magesår. Forskere * ved University of Texas Health Science Center i Houston undersøkte administrasjon av PC sammen med NSAIDs og funnet at ikke bare PC redusere gastrointestinal skade, men i noen tilfeller, det enda eliminert gastrointestinale sår. Videre tilbyr denne beskyttelsen uten å endre effekten av Bute (eller andre NSAIDs). 

Calsium og magnesium karbonat – for å opprettholde rett pH

Beta glucaner aktiverer de hvite blodlegemer, så de lettere oppdager og dreber fremmede bakterier i kroppen.
Allergier (astma – sommereksem ol.)  forårsakes generelt av et immunstoff kaldt IgE i blodet, som giver en allergisk reaksjon. Beta glucan har evnen til at nedsette innholdet av cytokiner i blodet, som er ansvarlig for det kliniske utbrudd av mange allergier. 
Arthritis(Gigt). Leddbetennelse Beta glucaner forårsager en nedsatt oxidativ ødeleggelse afv vevet under utviklingen av arthitis. 
Sårheling – skader  Celler kaldt makrofager spiller en nøkkelerolle ved sårheling etter  operasjon og ved traumatiske sår. Hos både mennesker og dyr er der påvist, at behandling med beta glucaner resulterte i nedsatt infeksjonsnsrate, og et sterkere arrvev etter avheling av såret.

Sitrus pektin Den beskytter også mot infeksjoner i mage og tarmsystemet. Bioflavonoidene og C-vitamin gir sammen en kraftig antioksidant virkning som beskytter mot infeksjoner og gjør at sår og skader leges raskere. Veggene i de små blodårene i hud og slimhinder styrkes av bioflavonoiden - det styrker også motstandskraften og øker blodgjennomstrømningen til hud og slimhinder.
Pektin virker også beskyttende på slimhindene i fordøyelsen, dyreforsøk har også vist at sitrusoljen i sitronskallene har hemmende virkning på flere kreftcelle grupper

Aloe Vera
Øke næringsopptaket
Sårhelene (aktiverer fibroplaster)
Syrenøytraliserende - normaliserer pH i tarm og tarmbakterier
Avgiftende - virus - bakterie - soppdrepende

Aloe Vera inneholder over 75 naturlige ingredienser – vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer mm. 
Aloe Vera er klassifisert som en slimaktig og bitter urt. Det er gunstig for hud, mage og tykktarm. Aloe viktigste egenskaper er som sårhelende, lindrende middel (beroligende middel), og motviker at miljøet i magen blir for surt. Aloe Vera er høy i fordøyelig fiber, som gir den egenskapene til å absorberer giftstoffer i tarmen dearav øke næringsopptaket, regulerer bakterier og beroligende og beskytter fordøyelseskanalen.

Aloe inneholder også en kompleks blanding av mukopolysakkarider (komplekse sukker) som gir næring celler og støtter dem i å kopiere. Denne egenskapen er spesielt viktig for helbredelse av pre-eksisterende magesår. 
Polysakkarider har også en antibiotika handling, som kan være nyttig for hester som har vært på bufringsmidler eller andre medisiner som ødelegger sunn bakteriepopulasjoner i tarmen og gjør at sykdomsfremkallende bakterier å formere seg. 
(disse kalles deobstruenter som virker på slimet i tarmen)

Aloe Vera 
Slim kan samle seg i alle kroppsdeler, men det meste samler seg oftest i tamen, lymfesystemet og i leddene og når sliment danner en hinne på tarmen som hindrer den å suge opp næring som kroppen trenger  Aloe Vera er en urt som går under ”mucotriptice” urter som kan løsne, myke opp og fjerne stivnet oppsamlet og fastklebet slim i kroppen.   
Brusken som finnes i leddene har en slimmembran for å få frem et klart og rent slim for å holde leddene velsmurte.  Når slimdannende substanser forekommer, oppstår et seigt giftig slim som avleires i leddene. Derfor er disse ”mucotriptice urter hjelper til å rense kroppen for slim.
Aloe Vera juice inneholder naturlige emner som bidrar til å skille ut uønsket slaggprodukter/gifter.  Dette gir et øket næringsopptak ved at tarmen lettere suger opp næringen og gir derav ny næring til hesten. 

Magesår i Nedre (Glandular) del av magen  
Hester kan også utvikle magesår i den nedre del av magesekken, kjertel del av magesekken som utskiller saltsyre. Dette er en annen form for magesår, og denne typen sår ofte er forårsaket av NSAIDs som Bute eller Banamine. 
Disse stoffene forstyrre magens evne til å skape slimbarrieren i den nedre del av magen som normalt beskytter mageslimhinnen fra syren. En hest på høye nivåer av NSAIDs som Bute kan raskt utvikle denne typen sår.
Behandling med ulike NSAID’s reduserer blodtilførselen til slimhinnen i magesekken og det kan derfor spille en rolle i utviklingen av magesår.  NSAID’s er betennelsesdempende og smertestillende medisin og til hest kjenner hesteeierne preparatene gjennom handelsnavn som f.eks. finadyne og metacam.

1 kg pose kan holde alt fra l måned til 4 måneder

Sunn-hest er en faghandel som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
7 andre produkter i samme kategori:
kr 437.50
(0)
Diare og løs avføring, avgiftende, syre- og basbalansen, støtter pH verdi i kroppen, mage- og tarmens helse.
kr 325.00
(0)
Øke næringsopptaket, magesår,  SyrenøytraliserendeAvgiftende - virus - bakterie - soppdrepende
Sist vist

Meny

Innstillinger