0

Handlekurv

Sum: (0.00 kr.)
Gå til kasse

HEST

PLEIEMIDLER

HESTE-UTSTYR

HUND & KATT

Du er her:   - HEST  - Fòrtilskudd & kurer  - Sene & Ligament   --
Fòrtilskudd

forbyggende, og som terapi

 

 

 

Kompresjon & Kjøling

Tidlig ute med kompresjon og kjøling reduserer skadeomfanget


   Kompresjon & kjøling
-    Først og fremst kjøle ned 10 min - deretter legge kompresjon - sjekke etter at det ikke er noe sår som er opphavet til hevelse og varme.  .  Kaldt vann eller kjølebelegg som har vært i fryser er kaldt nok for å stoppe en pågående prosess – skade.  Det anbefales ikke å bruke linimenter eller annet å smøre på huden før man har fått kartlagt om hesten har små sår.
-    . Men bruken av kjøling som forebyggende etter en hard treningsøkt kan også hjelpe en hest med kroniske tilstander, slik som svake sener og leddbånd fra en tidligere skade

-    KOMPRESJON (stabilisere & støtte senen)
Med kompresjon bør legges på skadestedet så snart som mulig etter at man oppdager "skade"belastning" feks etter en hard treningsøkt - kan det oppstå varme en stund etter arbeidet.  kompresjon som legges på skade-stedet slik at blødning og hevelse minker. Dette er den viktigste delen av P.R.I.C.E.S.   Kompresjon bør legges på så hurtig som mulig etter skade. Kompresjon er viktigere en is når det gjelder å minske blødning og hevelse viser nyere forskning. 

 

Behandlingsprodukter

Magnetterapi, W-Healing belegg