Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

RiteTrack KER

Mage og tarmproblemer, dårlig fòrutnyttelse, løs avføring, tynn

kr 1,781.25
Velg mengde
  • 3 kg
Tomt på lager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

KER RiteTrack 

Tilskuddsfòr som stabiliserer miljøet i hestens mage og grovtarm

RiteTrackTM er et tilskuddsfòr til hester, som både fungerer i magesekken og grovtarm da det nøytraliserer magesyre og virker pH regulerende i grovtarmen, som betyr at det hjelper i hele fordøyelsessystemet.
Kentucky Equine Research (KER) er et selvstendig forskningsselskap som er verdensledende innen hestens nærings- og treningsfysiologi
Rite Track TM sammen med riktig fòr og mengde, stabiliserer miljøet i hestens fordøyelsessystem og bidrar til optimalt miljø i mage og tarm.
RiteTrack TM er et produkt som består av syrenøytraliserende komponenter, som raskt øker pH verdien i magesekken og dermed reduserer sjansen for syreskader på den
følsomme delen av magesekkens mageslimhinner eller i den allerede følsomme områder.  Dessuten inneholder RiteTrack TM ingredienser, som styrker mageslimhinnen i den ellers syrefaste delen av magesekken, som av ulike årsaker kan ha blitt mindre motstandskraftig mot magesyre.
RiteTrackTM innholder også den patenterte produkte EquiShure, som hovedkomponent er natriumbikarbonat.  Det som gjør EquiShure spesielt er at bikarbonaten er innkapslet i en tidsutløst kapsel.  Innkapslingen gjør at EquiShure kan passere usmelt gjennom den første delen av tarmssystemet til tykktarmen, der hvor effekten ønskes. 
Det har vist effektive resultater og pH-verdien holdes stabilt i grovtarmen  selv ved store inntak med stivelse, sukker og fruktose. 
Normalt ville et slikt inntak stivelse osv.  gi et surere miljø, en reduksjon i pH, som kan medføre til mage- og tarmsykdommer og ubehag hos hesten.
Problemer i tarmfloraens sammensetning, som i tykktarmen lav pH-verdi, kan redusere smelting av fibrene. Dette er ikke ønskelig, fordi det meste av råstoffet for hester bør bestå av fibre, som ellers ville være delvis ufordøyd ut igjen med redusert foreffektivitet og vanning avføring som et resultat. Tilskudd av RiteTrackTM støtte dermed et stabilt miljø i hestens fordøyelsessystem .

Hester som kan dra nytte av RiteTrackTM
Tilbakevendende ubalanse i magen (magesår ol) og / eller grovtarmen
Hester som har problemer med tilvenning, for eksempel gress og høy surfôr selv om det gjøres sakte. 
Lengre perioder tynn avføring
Dårlig fôrutnyttelse og dermed vekttap og / eller matt pels
Nedsatt prestasjoner
stereotype atferd, krybbebiting, veving og boksvandring, kolikk
Ubalanser i grovtarmen kan også oppstå når plutselige eller hyppige endringer i fôr

Sammansettning:Natriumbikarbonat, Vegetabilisk olja, mononatriumfosfat, kalciumkarbonat, aluminiumnatriumkarbonat, aluminiumfosfat och lecitin. 

Dosering – bør fordeles likt over alle måltider og blandes i oppbløtt fòr

300 kg: 70 g/dag

500 kg: 120 g/dag

600 kg: 140 g/dag 

1 beger = 60 g 

Sunn-hest er en faghandel som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
VIDEO

14 andre produkter i samme kategori:
kr 435.00
(0)
Øke næringsopptaket, magesår,  Syrenøytraliserende Avgiftende - virus - bakterie - soppdrepende
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger