Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

MJØDURT tørka urt

Syrenøytraliserende, magesår, ulike muskel og leddbetennelser

kr 399.00
Velg mengde
  • 1 kg
Tomt på lager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse
Mjødurt 
Filipenduala ulmaria
 
Egenskaper: Smertestillende, betennelseshemmende, syrenøytraliserende, kvalmedempende, astringerende (sammentrekkende), sårhelende, slimhinnebeskyttende, magestyrkende, urindrivende, svettedrivende, febersenkende, mildt antiseptisk, antibakteriell, desinfiserende, lokalbedøvende, krampeløsende, antirevmatisk og blodfortynnende. Mjødurt styrker kapillærårenes vegger og virker som en antioksidant.
 
Bruksområde:  Mage og tarmforstyrrelser – både sår og diare – forebyggende og terapeutisk, ubalanse i syreproduksjon, forkjølelese, bronkitt, hoste, muskel og leddsmerter og betennelse i ledd og muskulatur, slimhinnebetennelser, blærekatarr og nyrelidelser
 
Mjødurt inneholder store mengder glykosider konvertert til salicylämnen i kroppen. Mjødurt gir derfor naturlig smertelindring  for hodepine i løpet av kulde og influensa. Mjødurt også lindrer leddsmerter, muskelsmerter og hemmer betennelse Mjødurt inneholder et høyt innhold av quercetin, et flavonoid som er karakteristisk hemme inflammasjon i kroppen. Det er antibakterielle og bidrar til å helbrede de problemene med betennelsen i mage-tarmsystemet.
 
Mjødurt er en av de få urtene som nøytraliserer saltsyreproduksjon i kroppen.
Mjødurten kan lege betennelser og blødninger i mage og tarm.   
Ved magesår virker Mjødurten sammendragende, betennelsesdempende og syrenøytraliserende.   Høyt innhold av slimstoffer i Mjødurt gir beskyttelse til slimhinnene i kroppen. Slimemner skaper beskyttende lag og kan lindre ved blant annet magesår.
 
Mjødurt kan virke syrenøytraliserende ved sure oppstøt, halsbrann, magekatarr, magesår og irritabel tarm syndrom. Denne virkningen oppnås ved at garvestoffene i urten beskytter og heler slimhinnene i de øvre delene av fordøyelsessystemet. Urten kan også være til hjelp ved diaré som skyldes mageinfeksjoner. Det er salisylsyrekomponenten i urten som er ansvarlig for den betennelseshemmende og smertestillende virkningen. Mjødurt kan lindre luftplager og oppblåsthet, og bør vurderes som medisin ved enhver betennelsestilstand i magesekken eller tarmene. Den mildt antiseptiske virkningen bidrar til å hindre infeksjoner, og de avslappende egenskapene lindrer plager som magesmerter og kolikk. 
Ønsker du større pakning kontakt Sunn-hest for pristilbud
 
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
13 andre produkter i samme kategori:
kr 435.00
(0)
Øke næringsopptaket, magesår,  Syrenøytraliserende Avgiftende - virus - bakterie - soppdrepende
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger