Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Back on Track nettdekken blått

Reflekterer hestens naturlige kroppsvarme, terapi og behandling for hele hesten

kr 2,189.00
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Størrelse
  • 115 cm
  • 125 cm
  • 135 cm
  • 145 cm
  • 155 cm
  • 165 cm
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Back on Track
Nettdekkenet er et produkt med stort bruksområde. Under sommeren er nettdekkenet det perfekte dekkenet eftersom det kan klare så mye som et dekken kan gjøre, takket være det sterke og veldig luftige nettet som finnes utenpå det heldekkende laget av tynt keramisk tøy. Det kan brukes både som underdekken, transportdekken, svettedekken og i boksen under de varme årstidene. Ettersom dekkenet kan brukes under andre dekken, kan du bruke det året rundt. Dekkenet beskyttes dessuten da av et vanlig utedekken og vil minimere risikoen for at det blir ødelagt.

Dekkenet kan med fordel brukes før konkurranse/trening for å forvarme musklene og etter konkurranse/trening for å hjelpe musklenes innhenting. Når en bruker et helt dekken får man Back on Track-effekten på både bog-, rygg-, kryss- og lårmuskulatur.

Nettdekkenet har en innside av polypropylen med innsmeltede keramer. Utvendig er det et tynt nettdekken for maksimal funksjon. Nettdekkenet er polyesterforsterket langs halsåpningen og har teddyfôr ved manken. Dekkenet har to bogspenner og kryssgjorder. Det finnes en stor haleflapp med halrem og ringer for bengjorder. Har en bedre passform enn de andre dekknene da nettet er mer ettegivende enn vanligt heldekkende tøy.

For å få Back on Track-effekten også på halsens og nakkens muskler finnes en løs nakke-/halsdekken til nettdekkenet. Halsen består av samme tekstil som nettdekkenet. Halsen fester du med en karabininkrok rundt grimen og tre karabinkroker i dekkenet. Løse metallringer som kan sys fast i dekkenet følger med. På undersiden lukkes halsen med tre borrelåser.

Egenskaper:
Keramiske pulveret reflekterer hestens naturlige kroppsvarme
Reduserer hevelse og beskytter mot slaggstoffer i muskulatur
Brukes for å lindre og helbrede skadde muskler, sener og ledd
Kan brukes under transport
Ideell som forebyggende terapi eller rehabilitering etter skader
Ha på over natten

Størrelse:
Lengde: Mål fra manken til halerot. Om du har kraftig hest kan det hende du må opp en størrelse.

Teknisk beskrivelse
Stoffet er laget i Kina og består av 100% polyester (med keramiskt pulver) og 100% polypropylen keramtekstil

Vaskeanvisning:
Maskinvask i høyest 40 grader på skånsomt program.  Normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner.
Tørking - kun lufttørking ikke bruk tørketrommel.

Sunn-hest er en faghandel (ikke bare en nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 437.50
(0)
For hester som sliter med å gå på bøyd spor, elller bare til den ene siden, kan nakkebåndet løsne på stivhet, eller hester som stresser
Sist vist

Meny

Innstillinger