Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Itchy Horse Gel & Krem

 hester som sliter med kløe, og hudirritasjoner - sommereksem, insektsplager mm - insektsavvisende

Tilbud
kr 140.63 kr 312.50
Navn
  • GEL
  • KREM
Produktet er tilgjengelig med andre valg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Itchy Horse Gel & Krem 
Amberley Aromatics Itchy Horse er designet for å støtte hesten i sommermånedene mot sesongmessige irritasjoner- som kløe, hudirritasjoner og insekter
• All-Natural - fri fra silikoner, sulfater og parabener
• Høye nivåer av manuka,neem, peppermynte, lavendel, og hvitløk essensielle oljer beriket med aloe vera
• Fremmer sunn hud og ingen kunstige farger, konserveringsmidler eller kjemikalier
• Veldig kjøling og beroligende
• Antiseptisk og anti-bakteriell

GEL 250 ml
KREM 250 gram

En kjølende og beroligende gel, krem eller spray gir rask lindring mot kløende hudproblemer hos hester og ponnier.

Innhold:
Aloe Vera Gel, Neem Oil, Lavendel, Peppermynte , Manuka, Tysk Kamille, Romersk Kamille, Patchouli og Hvitløk Essential Oljer, Naturlig E-vitamin

Manuka honning
Bekjemper og motvirker sårinfeksjoner
Fersk forskning gir imidlertid mer bevis for at honning er supert som helbredende middel.
Ifølge forskningsnettstedet Alphagalileo.org (ekstern lenke) har nemlig en helt ny studie vist at honning kan spille en viktig rolle når det gjelder motvirkning og bekjempelse av infeksjoner i sår.

Lavendel olje
♦ Behagelig aroma som roer ned kropp og sjel
♦ Antiseptisk
♦ Øker kollagen
♦ Reduserer fine linjer
♦ Reduserer synlighet av arr
Lavendel eterisk olje har navnet sitt fra det latinske ordet 'lavare', som betyr 'å vaske'. Dette skyldes det faktum at lavendel ofte blir brukt i bad for å rense sinnet og humøret. Lavendel inneholder linalool som har en dokumentert effekt på å roe ned stress. Dens behagelig aroma har en beroligende, lindrende effekt på kropp og sinn.
Lavendel essensiell olje blir brukt for å desinfisere sår, behandle hodepine, sterilisering av overflater, til terapi for sinnet og som behandlig av hud og hår.
Lavendel har kraftige antiseptiske egenskaper. Den kan helles rett på sår og kuttskader for å rense sår, men også får å øke kollagen slik at såret gror raskere og reduserer synlighet av arr, Kollagen styrker hudens fasthet, smidighet og øker stadig fornyelse av hudceller. Kollagen er svært viktig for elastitet i huden.
Kollagen er hovedkomponenten i hår og negler
Lavendel hjelper mot eksem og irritert hud fordi den lindrer og framskynder celleproduksjon. Lavendel kan lindre kløe. Lavendel er også veldig bra mot aldring av hud fordi oljen vil framskynde kollagenproduksjon og huden blir mer elastisk og fine linjer blir mindre synlig.

Patchouli olje har lenge vært brukt i tradisjonell asiatisk medisin, spesielt i Malaysia, Kina og Japan.
Det brukes til å behandle hud- og hårproblemer, som dermatitt, eksem, akne, tørrhudet hud, flass og fet hodebunn. Det har også sårheling og arrreduserende egenskaper, 8 samt avrodisiaksiske effekter.

Aloe vera gel
Aloe Vera er meget rik på næringsstoffer ca 200 aktive ingredienser, som bidrar til å gjenoppbygge huden og er antibakteriell samtidig som den gir en beskyttelseshinne som legger seg over huden.
- sår healing - beroligende
- eksem - mugg - tørr og irritert hud

Manuka honning
Bekjemper og motvirker sårinfeksjoner
Fersk forskning gir imidlertid mer bevis for at honning er supert som helbredende middel.
Ifølge forskningsnettstedet Alphagalileo.org (ekstern lenke) har nemlig en helt ny studie vist at honning kan spille en viktig rolle når det gjelder motvirkning og bekjempelse av infeksjoner i sår.

Hvitløk
Hvitløk beskytter huden og holder den ung
Den regulerer pH-balansen i huden.
Hvitløk kontrollerer overflødig fettproduksjon og gir fukt til tørr hud.
Den akselererer helbredelsen av brannskader, sår og eksem, og forhindrer spredning av sopp.
Hvitløk forbedrer hudblodsirkulasjonen for å øke oksygenering av hudens vev.


Neem anses som en "cure-all", altså en "mirakelurt" som kan helbrede det meste, og er terapeutisk i samme klasse som hvitløk. På samme måte som hvitløk, har neem kraftig lukt. På det gamle indiske språket sanskrit blir neem omtalt som nimba, som er avledet av uttrykket nimbati swastyamdadati, som betyr "gir god helse". Treet kalles i India også for "landsbyapoteket", da alle deler av treet brukes medisinsk, og det kan være til hjelp ved en rekke plager og sykdommer. Bark og blad av neem er tilgjengelig på de fleste indiske markeder.
Neem er et kraftig bakterie-, virus- og soppdrepende middel, noe som synes å skyldes innholdet av limonoider. Frøene til neemtreet inneholder opptil 50 % olje, som kan utvinnes ved kaldpressing.
Utvortes anvendes urten blant annet på utslett, eksem, neslefeber, soppinfeksjoner, ringorm, hudinfeksjoner, flass, kløe, vitiligo (avgrenset, pigmentløst hudparti), parasitter, lus, skabb, verkesår, skader, smertefulle ledd og muskler.

Kamille
Giktsmerter kan dempes ved å gni inn fortynnet eterisk olje av kamille på det gjeldende stedet eller salver som inneholder oljen, er rensende og lindrer kløende hudlidelser som for eksempel eksem.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 331.00
(0)
 motvirker sopp og bakterier i huden, tilfører huden både fuktighet, egner seg ved eksem, mugg, sår, hårløse områder, tørr hud ol. 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger