Sunn-hest har fokus på hestens «naturlige» helse.  Vi forsøker å ligge i forkant ved å ta inn det siste nyheter av produkter, samtidig som vi alltid velger ut produkter fra anerkjente leverandører, dette da kvalitet også er viktig for oss. Vi vil "stå inne" for det vi selger.

Vi tilbyr våre kunder hjelp til å finne rett produkt. Vi svarer så fort vi har mulighet! og ber om forståelse for at vi noen ganger ikke svarer samme dag. Når vi setter opp planer eller forslag, og har brukt tid på dette håper vi at kundene da handler hos oss.

Staller, trenere mm som trenger ulike fòrtilskudd eller vitaminer, urter i større kvanta – kan ta kontakt så ser vi om vi kan skaffe i STORKJØP.

Etter avtale kan produktene som er bestilt hentes hos oss i Vikersund.  Fraktbeløpet blir da fjernet fra faktura eller kjøp.

Rask levering – vi er kjent for vår raske levering, bestillinger lagt inn før kl 12.00 sendes samme dag eller senest dagen etter bestilling. Om du bestiller varer som har noe leveringstid forsøker vi å være raske med å gi tilbakemelding på hvor lang leveringstiden blir så du har mulighet for å bestemme om du fremdeles ønsker å vente på varen.

KAMPANJER og LAVPRIS – vi kjører mange ekstra gode tilbud på facebook og instagram #sunn_hest #sunnhest

Har du ønsker, råd eller tips til oss så ta gjerne kontakt.

Med vennlig hilsen

Sunn Hest AS

Adress: Heggenveien 1, 3370 Vikersund

Email: sunnhestas@gmail.com

Telefon:  0047-40858384 (ikke sms)

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn