Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Sunn-hest ble etabler fort ca 21 år siden, 1998 og med fokus på hestens «naturlige» helse.    Vi forsøker å ligge i forkant ved å ta inn  det siste nyheter av produkter, samtidig som vi velger alltid ut produkter fra anerkjente leverandører, dette da kvalitet også er viktig for oss.

I den grad vi har mulighet og tid tilbyr vi våre kunder hjelp til å finne rett produkt.   Det er ikke alltid at tiden strekker til, og det ber vi om forståelse for.    Når vi setter opp planer eller forslag, og har brukt tid på dette håper vi at kundene da handler hos oss.

Staller, trenere mm som trenger ulike fòrtilskudd eller vitaminer, urter i større kvanta – kan ta kontakt så ser vi om vi kan skaffe i STORKJØP.

Etter avtale kan produktene som er bestilt hentes hos oss etter avtale  Fraktbeløpet blir selvfølgelig da fjernet fra faktura eller kjøp.

Rask levering – vi er kjent for vår raske levering, bestillinger sendes som regel dagen etter bestilling evnt. 2 arbeidsdager etter bestilling.   Om du bestiller varer som har noe leveringstid forsøker vi å være raske med å gi tilbakemelding på hvor lang leveringstiden blir så du har mulighet for å bestemme om du fremdeles ønsker å vente på varen.

KAMPANJER og LAVPRIS – vi kjører mange ekstra gode tilbud på facebook og instagram #sunn_hest

Har du råd eller tips til oss så ta gjerne kontakt.

Med vennlig hilsen

Sunn Hest AS

Daily manager: Trude Knive Gundersen

Mail adress: Postboks 47, 3371 Vikersund Delivery adress:  Heggenveien 1, 3370 Vikersund

Email: post@sunn-hest.no

Telefon:  0047-90607423

Meny

Innstillinger