Lakrisrot Chia de Gracia

Magesår, magekatarr, tretthet, virus, soppdrepende, immunsterkende

800g

Les merShow less
kr 439.00
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Lakrisrot

glycyrrbiza glabra

Egenskaper: Betennelseshemmende , slimløsende, hostelindrende, smørende på slimhinnene, binyrestyrkende (gir økt produksjon av kortison og adrenalin), mildt avførende, urindrivende,  bakteriehemmende, virushemmende, immunstyrkende, magesyredempende, sårhelende ved sår i mage og tolvfingertarm

Bruksområde: Lakris har et stort virkeområde og har også østrogeniske egenskaper og har derfor vært brukt for å øke fertiliteten hos hunndyr. Derfor bør man unngå å gi lakrisrot til drektige hopper.

Lakris har lindrende egenskaper og kan minske utskillelsen av magesyre. Dermed er lakris førstehåndsvalg ved magesår og betennelse i tarmen -  og ulike fordøyelsessykdommer, syreoverskudd, kolikk.  Ved luftveislidelser har lakris både lindrende og slimløsende innvirkning i de øvre luftveiene og brukes ved  bronkitt, astma, allergi, kronisk tretthet.

Veksten har anti-inflammatoriske egenskaper og har også vist seg å kunne forbedre leverfunksjonen.

ADAPTOGENE URTER

En adaptogen urt øker kroppens motstandskraft mot stress, og fremmer en balanserende effekt på ulike systemer i kroppen, som immunforsvaret, nervesystemet og hjerte- og karsystemet.

En adtoptogen urt kan bidra til å:

- redusere stress

- antioksidant virkning

- avgiftende og beskytte lever

- øke kroppens motstandskraft og utholdenhet

- styrke immunforsvaret

- opprettholder og gjenopprette  binyrenes funksjon - binyrene hjelper til å takle stress

- virkemiddel for å motstå ulike sykdommer

Sunn-Hest kan tilby noen adaptogene urter:

- Russisk rot eller sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus)

- Schisandra (Schisandra chinensis)

- Ashwagandha (Withania somnifera)

- Lakrisrot (Glycyrrhiza glabra)

- Kinesisk Kvann

Lakrisrot og magesår

Lakrisrot senker syrenivået i magesekken og lindrer halsbrann og dårlig fordøyelse. Den demper utskillingen av fordøyelsessafter og bidrar til å lage et beskyttende slimlag i magesekken og tolvfingertarmen.

Derfor er lakrisrot en god urte ved sykdommer i mage- og tarmsystemet, alt fra irritasjon, kramper og betennelser, til magesår og sår på tolvfingertarmen.

Lakrisrot stimulerer de normale beskyttelsesmekanismene som hindrer sårdannelse, og stimulerer til helbredelse av ødelagte slimhinner ved å øke blodtilførselen til disse hinnene, øke antallet slimproduserende celler og øke mengden slim som disse cellene produserer. Ved sin velgjørende innvirkning på leveren, øker lakrisrot dessuten galleutskillingen og senker kolesterolnivået.

96 timers karens

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG33
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 50.00
(0)
Vetramil Honningkompress 10x10 cm Kan kjøpes i pakke på 1, 3 eller 10. En smart kompress med honning som kan brukes direkte på sår. Vetramil kompress er laget av natulig absorberende viskose. Absorbsjonslaget er...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn