Nypepulver Rosehip Chia de Gracia

styrke immunforsvar og beskytter mot forkjølelse og infeksjoner, anbefales ved allergier og hudsykdommer

Les merShow less
kr 479.00
Velg mengde
  • 1 kg
  • 2,1 kg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Nype pulver til hest
rosa canina

Nyper gir et viktig bidrag til å styrke vårt immunforsvar og kan dermed være med på å beskytte mot forkjølelse og infeksjoner. Man har også sett bedring på hudlidelser og allergier. Nypefrukten inneholder store mengder C-vitamin, og de små mikroskopiske stoffene som gir nypefrukten sin karakteristisk farge har vist seg å forsterke C-vitaminets effekt . Frukten inneholder utover dette betakarotener, diverse B-vitaminer som bl.a. folat og utallige mineraler som bl.a. kalium, magnesium og fosfor.  

I denne urteblandingen har vi beholdt alle delene av nypen inkl skall og frø som er aktive bestanddeler som er helsebringende

Styrker ditt immunforsvar

Fremmer fordøyelsen.

Lindrer ved leddplager

Beskytter mot frie radikaler og oksidativt stress

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG3-1
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
LitoVet produktinformasjon

LITOVET ® er et unikt, patentert fôrtilskudd for leddhelse. Den er laget av den spesielt kultiverte rose-hoften Rosa Canina som inneholder høye nivåer av den aktive ingrediensen GOPO ® (glykosid av mono og diglycerol), som er vitenskapelig dokumentert for å opprettholde leddmobilitet hos mennesker og hester².

·        GOPO ® er vitenskapelig dokumentert for å opprettholde smidige, sunn ledd og leddvev .

·        LITOVET ® er rik på antioksidanter og inneholder flere mineraler og vitaminer som er gunstige for hester, inkludert høye nivåer av vitamin C - avgjørende for dannelse og vedlikehold av bindevev - inkludert leddbrusk, sener, leddbånd og bein.

·        100% naturlig.

·        Ingen kjente bivirkninger.

·        LITOVET ® er testet for fravær av de uoverkommelige stoffene: koffein, teobromin, teofyllin, hyoskin, hordenin, atropin og morfin som definert av BHA og FEI.

·        Passer for alle aldre og typer hester og ponnier.

Hva er fordeler med GOPO

GOPO ® er en av de fordelaktige aktive ingrediensene i LITOVET ® . Forskere har dokumentert de slående effektene av GOPO ® hos mennesker¹ i flere år. Nå antyder lignende studier på hester² matet LITOVET ® , som inneholder høye nivåer av GOPO ® , det har en lignende effekt hos hester.

·        Forbedret fleksibilitet etter trening og arbeidsvilje var bare noen av resultatene fra forskning på over 70 hester på Charlottenlund Travbane, et dansk travbane².

·        LITOVET ® kan også øke vitamin C-status hos hester med opptil 40% ². C-vitamin er avgjørende for dannelse og vedlikehold av bindevev - inkludert ledbrusk, sener, leddbånd og bein.

·        GOPO ® og den unike prosessen som brukes i fremstillingen av LITOVET ® er begge beskyttet av patenter.

·        Hvis du bruker et annet tilskudd som inneholder rose-hoftekstrakt som ikke inneholder sertifiserte nivåer av GOPO ®, har det ikke vist seg å bidra til å opprettholde leddmobilitet .

Dosering

For hester med lett til moderat arbeid fôres 10 g per 100 kg kroppsvekt den første måneden, deretter 5 g per 100 kg kroppsvekt deretter.
For hester med intens trening eller de som har større behov for å mate 20g per 100kg kroppsvekt den første måneden, deretter 10g per 100kg kroppsvekt deretter.
25g mål vedlagt.

 

Dosering på de ulike produktene

500 gram rent nypepulver
Dosering: 4 ss x 2 g daglig

Dodson & Horell nypepulver 1,5 kg
Dosering: Små heste og ponnier: 2 mål/dag  - hester  3 mål/dag 1 mål (15 ml) = 12 g -  1,5 kg rekker til ca. 41 dage for en hest på 500 kg


LitoVet nypepulver 1,5 kg
Dosering
For hester med lett til moderat arbeid fôres 10 g per 100 kg kroppsvekt den første måneden, deretter 5 g per 100 kg kroppsvekt deretter.
For hester med intens trening eller de som har større behov for å mate 20g per 100kg kroppsvekt den første måneden, deretter 10g per 100kg kroppsvekt deretter.

16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn