Vetrofen Intense Instant pasta

Ekstremt hurtigvirkende formel som fokuserer på hestens bevegelsesapparat. Utelukkende laget av 100% naturlige, effektive og trygge ingredienser. En pasta kan gis inntil fire timer før eller rett etter hard belastning. Kun en om dagen.

Leveres kun 1 stk pasta

Les merShow less
kr 249.00
Stk
  • 1 stk
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Hvorfor det er så bra: Ultrarask virkning, trygt og effektivt. Forsterker kroppens naturlige betennelsesrespons på kortvarige problemer som blåmerker, strekk eller skader - spesielt nyttig etter perioder med intens aktivitet. Støtter komfort, funksjon og fleksibilitet i hestens ledd, muskler, leddbånd og sener. Fremmer hestens generelle velvære for å forbedre livskvaliteten deres. Vetrofen Intense er et flott tilskudd for eldre og aktive hester, og hjelper dem med å holde seg komfortable, glade og i bevegelse. Vetrofen Intense er trygt for daglig bruk og kan brukes som støtte på kort eller lang sikt. Bland enkelt inn i hestens vanlige fôr og dra nytte av fordelene!

Kraftfulle ingredienser: Vetrofen Intense er en helt naturlig, proprietær blanding av Scutellaria Baicalensis og Acacia Catechu. Den er formulert med unik teknologi for spesielt optimalisert biotilgjengelig formel (SOBF) for å sikre optimal absorpsjon av ingrediensene. Scutellaria Baicalensis er en kinesisk urt kjent for sine antiinflammatoriske og antiallergiske egenskaper. Når den brukes i leddtilskudd for hester, kan den bidra til å lindre ubehag, stivhet og betennelse, samt øke bevegeligheten. Acacia Catechu har lenge vært anerkjent av ayurvediske utøvere for sine antioksidantegenskaper. Den kan bidra til å gi leddkomfort for hester, redusere stivhet og forbedre bevegeligheten. 

Både i kliniske studier og betydelig bruk på markedet har de unike ingrediensene i Vetrofen Intense konsekvent vist at de kan gi betydelig forbedring i kortvarige tilfeller som ubehag, støt, bulker, ustabilitet og stivhet i ledd, sener og muskulatur.

Hjelp hesten din med å holde seg frisk med Vetrofen Intense Fri for Devil's Claw (Djevelklau) Vetrofen Intense er et SUPER RASKT virkende, SUPER STERKT målrettet tilskudd for hestens ledd for å støtte hestens komfort og restitusjon. Utmerket for hardtarbeidende hester, denne skreddersydde blandingen av naturlige antioksidanter er vitenskapelig formulert for å hjelpe hester og ponnier når de trenger støtte til å håndtere intens aktivitet, naturlig aldringsprosess og/eller restitusjon. Laget med tanke på hestens helse, virker det naturlig for å lindre betennelse, støtte hestens leddkomfort og fleksibilitet, lindre stivhet og øke hestens generelle velvære slik at de kan leve det beste livet sitt - og en lykkelig hest betyr vanligvis en lykkelig rytter! Brukt før og etter perioder med fysisk stress eller intens aktivitet, har Vetrofen Intense en rask og varig effekt som ingenting annet. Dette helt naturlige tilskuddet for hester er flott for ledd, muskler, leddbånd og sener når det brukes daglig. Enten du er hjemme eller borte, er det et must i stallen!

Anbefales ikke til drektige hopper eller hopper som dier.

Les merShow less
Produktdetaljer
ANI2
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn