PhotonicLights HighPAD 4

kr 5,600.00
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse
Photonic Lights highPAD 4

LED lysterapi for smerte og komfort

For oss i Caball Therapy Systems/CTS har fleksibilitet og brukervennlighet alltid vært kjernen i produktene vi produserer og markedsfører. Derfor er vi veldig stolte over å fortelle deg om vår fleksible og effektive Photonic Lights highPAD 4 et helt nytt lysterapi PAD-system som bruker nærinfrarødt og rødt lys for å gi rask lindring av smerte, stivhet og muskelspasmer.
 

Vi har utviklet highPAD 4 som et ledd i vårt ønske om å gi mennesker og dyr tilgang til terapeutisk lysterapi av høy kvalitet på en enkel, rask og effektiv måte highPAD 4 er designet for å kunne behandle nakke- og skulderområdet, og kan plasseres over store deler av ryggraden. Ved å behandle kroppen fra rett under skallen og nedover langryggen, vil vi kunne levere fotoner til mange viktige punkter og nerver.

highPAD 4 er modulert med frekvensterapi spesielt utviklet for å justere sinn og kroppsstress, med harmoniske frekvenser.

Forskning viser at bruk av spesifikke frekvenser bidrar til å bringe organer og vev tilbake til deres sunne resonansfrekvens. En resonansfrekvens betyr den naturlige frekvensen som et objekt, i dette tilfellet våre kroppsceller, vibrerer med. Celler anses å ha evnen til å fange opp sin spesielle resonansfrekvens når de utsettes for en rekke sunne frekvenser som inkluderer deres spesielle naturlige sunne frekvens.

I dag søker mange lindring av nakkesmerter ved å bruke lavnivå laserterapi (LLLT) eller PhotoBioModulation (PBM) i stedet for å behandle symptomene med tradisjonell medisin, og ignorerer dermed den underliggende årsaken til kroniske nakkesmerter.


SMERTELITTERING MED PHOTONIC highPAD 4
PBM har vist seg å ha en betydelig effekt på smertereduksjon hos personer som lider av nakkesmerter. Fotoakseptorer i kroppen absorberer det utsendte lyset når det påføres i direkte kontakt med kroppen. Det absorberte lyset stimulerer produksjonen av intracellulær energi via oksidativ fosforylering i elektrontransportkjeden.
 

Les merShow less
Produktdetaljer
PLHP4
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn