Gastro Clay B Chia de Gracia 1kg

Chia de Gracia Gastro Clay B er et supplerende fôr for å støtte balanse og velvære i mage og tarm.

Les merShow less
kr 489.00
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Gastro Clay B er en nøye utvalgt kombinasjon av B-vitaminer, gjær og fordøyelsesmidler.

Gastro Clay B inneholder 40% bentonitt leire, 40% ølgjær og 20% inulin.

Bentonitt leire er en alkalisk og mineralholdig jord med en rensende effekt på organismen. Det absorberer tungmetaller, slaggstoffer og skadelige bakterier i kroppen og tarmene. Leiren transporterer dem ut på den naturlige måten. Bentonitt leire balanserer tarmens pH og bakteriestammer.

Ølgjær er bra for fordøyelsen og fremmer tarmfunksjonen. Det øker den gode tarmfloraen, og hjelper til med å balansere mages gunstige bakterieflora. Kan også brukes til ved diaré.

Ølgjær er en utmerket, naturlig kilde til vitaminer når det gjelder vitaminer som tilhører B-gruppen. Ølgjær inneholder alle B-vitaminene som hesten trenger. Ølgjær inneholderogså rikelig med proteiner og aminosyrer, enzymer og mineraler.

Ølgjær kan brukes til å øke hestens appetitt, vekt, styrke den generelle tilstanden og ytelsen, forhindre forekomsten av forstyrrelser i nerve- og muskelfunksjoner og forbedre helsen til pelsen og huden. Ølgjær er også en veldig god kilde til krom.

Inulin er prebiotisk knyttet til metabolisme. Det er en kostfiber, som ikke brytes ned i mage eller tarm. Inulinfibrene transporteres til tykktarmen, hvor de gjæres.

Tarmmikrober er av stor betydning for helsen til hele hesten. De prebiotiske effektene av inulin er basert på en økning i mangfoldet av mikrofloraen i tykktarmen, noe som forbedrer motstandskraft, helse og generell velvære i hele kroppen. Et stort antall bifidogene bakterier i tykktarmen er nødvendig for at kroppen skal ha det bra og for generell helse.  Gode ​​bakterier anbefales som kosttilskudd ved behandling av blant annet irritabel tarmsyndrom.

Forskning viser at et tilskudd av inulin i dyrefôr øker produksjonen av kortkjedede fettsyrer og reduserer mengden ammoniakk. Dette gir igjen andre positive effekter, som bedre lukt på avføringen, bedre absorpsjon av næringsstoffer i tarmen, økt insulinfølsomhet og bedre pH-verdi i tarmene.

Inulin er en fruktan. Ifølge forskning har fruktan følgende effekter:

– Bedre tarmhelse

– Normaliserer strukturen i tarmslimhinnen

– Motvirker diaré

– Forebygger forstoppelse

– Forbedrer opptak og biologisk opptak av næringsstoffer (spesielt kalk og magnesium)

– Reduserer risikoen for forkalkede bein

– Reduserer risikoen for sykdommer i blodårene

– Forbedrer sukkerbalansen

– Binder fett i fôret, og har derfor dempende effekt på mengden triglyserider og LDL-kolesterol i blodet

– Forebygger betennelse

– Forebygger allergi

– Forebygger fedme

Dosering

Hest (500kg): 30-40g pr. dag.

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG31
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
På Stell
kr 129.00
(0)
Økologisk skånsom finvask Ullvask er laget av naturlige oljer. Den er effektiv, en naturlig mykgjører og spesielt skånsom mot ull, bambus, kashmir, alpakka, mohair, silke og dun. Bevarer fargene – også den naturlige...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn