Bronchial-elixier Leovet

Urtebasert fortilskudd for luftveier og som styrker immunforsvaret!  

Les merShow less
kr 389.00
Velg mengde
  • 1 Liter
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Øker motstandskraften mot virus, bakteriedrepende, styrker kroppens forsvar, anti-inflammatorisk og påskynder sårheling

Inneholder solhatt, groblad, anis, timian, fennikel, kastanje, kusymre og timian. 

Solhatt:

Bruksområder: ved kroniske virus- og bakterieinfeksjoner samt nedsatt immunforsvar. Ved hudproblemer og for å påskynde sårlegning i allmenhet.

Groblad:

Hvis din firebeinte venn er forkjølet, har katarr, bihulebetennelse, tette bronkier eller ved allergi som høysnue og astma gjør denne urten det slik i luftveiene at den løsner opp og redusere slimutsondringen. Itilegg har denne urten antiseptiske egenskaper som vil si at den er spessielt egnet ved åndredrettsproblemer som for eksempel sår hals, betente mandler og brystbetennelse. På beskadigede lunger kan innholdet av kiselsyre virke gunstig. 

Timian:

Egenskapene og virkning: Antiseptisk, bakteriehemmende, virushemmende, sopphemmende, betennelseshemmende, slimløsende, krampeløsende, hostedempende, styrkende, muskelavslappende, immunstyrkende, appetittstimulerende, fordøyelsesfremmende, febersenkende, svettedrivende, urindrivende og sårhelende.

Anis:

Er hesten din oppblåst eller har plager knyttet til luft i magen eller tarmsystemet er oljen i denne urten veldig grei med tanke på den sin krampeløsende effekt. Perfekt til bruk etter at hesten har hatt kolikk eller så er anisfrøet fin til bruk for å dempe kolikksmerter.  De kan arbeide mot bakterier, virus og sopp, og kan hjelpe spesielt med bronkitt og hoste, ved å la slimene væske og dermed lette hoste.

Anis er best som slimløsende hostemiddel. Slimfortynnende og bakteriehemmende virkning. Man kan ellers gi anisfrø for å få bedre ånden. Anisfrøene smaker som lakris - mange hester liker dette.

 

Fennikel:

Fennikel har en mildt krampeløsende virkning på glatt muskulatur som i luftrørene. Den eteriske oljen i frøene er betennelseshemmende.  Løser opp slim i luftrørene. Gjør flimmerhårene bedre i stand til å frakte slimet opp fra luftrørene. Derfor er fennikel et utmerket middel mot hoste, forkjølelser, luftrørskatarrer og lettere former for astma.

Dosering:

10ml daglig per 100kg

1000ml flaske rekker til 20 dagers kur til hest på 500kg

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
LOVEC
kr 2,795.00
(0)
Stor eksklusiv grooming bag med lommer til alt man trenger til stellet av hesten. Baggen har et lekkert design. Den har 14 lommer på innsiden og 3 på utsiden som kan fylles med det en måtte ønske. Alle veggene på...
kr 229.00
(0)
Super effektiv pussevatt for spenner og beslag av metall. Brasso, pussemiddel for kobber, messing, tinn, krom, aluminium mm.Pussevatten mange mener er det beste pussemiddel som finnes!Meget drøy i bruk.Riv av en...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn