Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Denne massasje rolleren er bare helt genial. Jeg kan varmt anbefale den! Hestene elsker den, og du får effektivt massert hele hesten på kort tid. Utrolig genialt i en travel hverdag. Et av mine beste kjøp uten tvil.
#Den er gull verd. Mykgjørende, flott munnsalve også. Så fet at de ikke slikker den vekk med det første. Perfekt til alle små sår, unngå nekroser ved bruk av denne antibakterielle salven :) #
Fantastisk
Bruker denne på beina når hesten fyller og ellers på hovne områder. Den er svært effektiv, god og lett å smøre ut! Lukter også litt typisk insekts-middel, så den holder insekter unna en viss tid.
Spennende! Lærer gjerne mer om dette!
Dette ser skikkelig spennende ut og jeg kunne virkelig tenkt meg å lært mer om muskler, skjelett og massasje for å holde hestene friske.
Brukte hos en gammel hest med ppid, så betydelig forskjell på både pelskvalitet og bevegelsesmønster. Hesten virket mer glad og våken når hun gikk på dette. Hun gikk dessverre ikke på medisiner da det ikke var min hest, men fikk glattere og blankere pels, mer energi i bevegelsene og var mer fornøyd.
Veldig fornøyd med denne til snart 18 år gammel kaldblodstraver ponni, vi har bare brukt den 3 uker, men merker forskjell, gald ponni. Vil fortsette bruke denne.
DJEVELSKLO 6 Måned  siden

Meny

Innstillinger