Equine Photonic Therapy EBOK

I dag har mange tatt i bruk ulike behandlingssystemer med infrarødt lys.   For mange er det fremdeles ukjent hvordan man kan bruke det infrarøde lyste.

Les merShow less
kr 86.25
Favoritt0
Beskrivelse

Equine Photonic Therapy EBOK
A starters guide

I dag har mange tatt i bruk ulike behandlingssystemer med infrarødt lys.   For mange er det fremdeles ukjent hvordan man kan bruke det infrarøde lyste.
Denne Eboken tilbyr lettforståelig informasjon som kan være verdifullt for deg som enten kunne tenke deg å lære mere.  Se også innholdsfortegnelsen som viser hva Eboken inneholder av informasjon.
Hva er photonic therapy
Vestens medisin har vitenskapelig studert denne teknologien i over 20 år.  Forskere har i vitenskapelige studier oppdaget at denne behandlingsformen virkelig virker.

Ved å stimulere bestemte deler av huden, sendes signaler til dyrets hjerne, som så frigjør hormoner og slaggstoffer for å:

- Lindre smerte,

- Øke immunforsvaret, og

- Fremme healing

Denne forståelsen aktivert innføring av en rasjonell avansert metode for ikke-invasive "akupunktur" behandling som er smertefri, sterile, sikker og svært effektiv.
Ved å bruke energien av bestemte bølgelengder av lys (som Einstein kalles fotoner), er det mulig å stimulere vev og oppnå fysiologiske resultater. Denne metoden er kjent som photonic-terapi for diagnose og terapi

Sunn-hest er en faghandel (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
10 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn