Farriers Formula Life data

Fòrtilskudd forebyggelse av dårlig hårvekst og problemer med høver - vitenskapelig testet

Les merShow less
kr 1,169.00
Velg mengde
  • 5 kg refill
  • 10 kg refill
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Farriers Formula Life data

Oppbevares tørt.

Farriers Formula spesielt til hestens oppbygning av et sterkt bindevev og forebyggelse av dårlig hårvekst og problemer med høver.
Farrier's Formula er et av det første tilskuddsfòr som er vitenskapelig testet på laboratoriet som er samle fra hundrevis av hester.
Hver blodprøve ble testet for mer en 175 forskjellige faktorer og disse opplysningene ble matet inn i en database. Det ble laget en analyse over hvilke faktorer som gir hesten dårlige hover. Ut ifra dette grunnlaget ble Farrier's Formula laget for å bidra til gode høver hos hesten.
Ved dårlig eller ingen hovvekst eller defekte høver hjelper dette tilskuddet til å skape en ny og sunn hornvekst og lameldannelse inne i hoven.
Særdeles effektivt næringstilskudd til forebyggelse av White Line Disease.
Farrierer's Forumla er utviklet på bakgrunn av 12 naturlige ingredienser. Herigjennom tilføres hesten essensielle mineraler, vitaminer og aminosyrer. Alle stoffene er tilført i en form som er lettopptagelig for hesten spesielt til oppbygning av det veldig sterke bindevevsprotein kollagen.

Sunn-hest er en faghandel - (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
8 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn